Jump to content

Turbosnigel

Medlem
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Turbosnigel

 1. Äter den glasrosor eller koralpolyper.
 2. Jag kan ta allt levande av dig om du vill.
 3. Ja det är den med bara blåa pumpar. Jag lyckades få det att fungera med appen kamoer remote men inte deras egna.
 4. Hej jag har precis köpt en D-D H2Ocean P4 standard Dosing Pump (WiFi) och fått problem när jag ska försöka koppla upp mot den. Har försökt att följa guiderna men får det inte att fungera. Enligt guiden ska man trycka snabbt på resetknappen och då ska den börja blinka snabbt på den röda led lampan vilket inte sker om man inte håller in knappen tills det blir en ljudsignal i form av två snabba pip. Följer jag sedan guiden i appen så blir det bara felmeddelande efter att den fått tugga ca 30 sekunder. Har testat med både Android och Apple apparna. Jag har 2.4ghz nätverk på routern så det aborde det inte va som knasar När jag försöker koppla direkt till den så får jag aldrig upp frågan om passwords som enl guiden ska vara a123456789. Har suttit nu i två timmar o försökt men får inget att funka är det någon som kanske har lite erfarenhet utav dessa och vad jag ev gör för fel.
 5. Passar sla gen från pumpen till dessa rör då? Eller måste man ha nån förminskning, tänker att slangen från pumpen e ju rätt tunn. När jag tittar på din lösning får jag ju direkt tanken på om det inte finns någon genomföring att köpa för just detta ändamål någonstans.
 6. Har kollat runt lite och undrar om någon kan tipsa mig om var jag kan köpa smidiga doseringshållare, gärna som sitter ihop till en doseringspump. Alltså där man häller i vätskan som pumpen sen ska dosera ut i Akvariumet. Tack på förhand.
 7. Wow vilken fin. Önskar jag hade de pengarna nu
 8. Hej har du nått kvar? Är intresserad av Acropora Strawberry Shortcake bland annat Skickat från min SM-G998B via Tapatalk
 9. Är intresserad av euphylian om du har kvar. Skickat från min SM-G998B via Tapatalk
 10. Think the brand is Jebao, they work great and are silent.
 11. Red Sea nya rimless akvarium på 204 liter. Inklusive sump på 40 liter. Total vattenvolym på 244 liter. Red Seas nya serie är utformad för enkel drift samtidigt som den avancerade hobbyisten har möjligheten att installera valfri belysning, filtrering, cirkulation och styrenheter för att skapa ett unikt anpassat system. Medföljer * Red Sea Reefer 250 Optiwhite glas. * Reef Octopus 150-S skummare * MarsAqua 300W LED aquarium light. * Tunze Osmolator 3155. * Picobello Osmos 190/L dygn * All levande sten som finns i akvariet inkl fisk samt lite småkorall och några lägre stående djur. Säljer allt som det är i fint skick, du får med allt som behövs och lite till, har en del tillbehör som även de följer med vid snabb och smidig affär. Pris: 12.000 säljes pga flytt.
 12. Säljer en helt ny skummarpump 1x RS Skimmer 3.0 Pumpen är till Red Seas skummare. 400kr Kan skickas, köparen står för frakten.
 13. Har provat att justera överinningen det blir ingen skillnad samt toppfylla. Börjar nästan tro att pumparna har gjort sitt. Sänker jag vatten nivån börjar den dra luft o höjer jag floodar jag skummaren.
 14. Finns det någon bra databas för saltvattensfisk där man kan läsa om de olika fiskarna som beteende foder etc?
×
×
 • Create New...