Jump to content

Turbosnigel

Medlem
 • Posts

  172
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Turbosnigel

 1. Var i landet finns du är intresserad av centropyge bicolor samt Zebra zoma scopa
 2. Kan tänka mig att skänka alla utom en ifall ni kommer och hämtar.
 3. Okej tack jag brukar ha vanliga puderfria vinyl handskar på mig när jag pillar i karet de få gånger jag tvunget behöver det.
 4. Coolt. Men är de giftiga om man råkar röra en sån?
 5. Såg denna krabat i karet idag och vart lite fundersam vad det kan vara. Någon som har koll?
 6. Har ett par röda BTA anemoner som jag vill sälja. De finns att hämta norr om Stockholm i Sundbyberg. Pris 120kr Skickas ej
 7. Äter den glasrosor eller koralpolyper.
 8. Jag kan ta allt levande av dig om du vill.
 9. Ja det är den med bara blåa pumpar. Jag lyckades få det att fungera med appen kamoer remote men inte deras egna.
 10. Hej jag har precis köpt en D-D H2Ocean P4 standard Dosing Pump (WiFi) och fått problem när jag ska försöka koppla upp mot den. Har försökt att följa guiderna men får det inte att fungera. Enligt guiden ska man trycka snabbt på resetknappen och då ska den börja blinka snabbt på den röda led lampan vilket inte sker om man inte håller in knappen tills det blir en ljudsignal i form av två snabba pip. Följer jag sedan guiden i appen så blir det bara felmeddelande efter att den fått tugga ca 30 sekunder. Har testat med både Android och Apple apparna. Jag har 2.4ghz nätverk på routern så det aborde det inte va som knasar När jag försöker koppla direkt till den så får jag aldrig upp frågan om passwords som enl guiden ska vara a123456789. Har suttit nu i två timmar o försökt men får inget att funka är det någon som kanske har lite erfarenhet utav dessa och vad jag ev gör för fel.
 11. Passar sla gen från pumpen till dessa rör då? Eller måste man ha nån förminskning, tänker att slangen från pumpen e ju rätt tunn. När jag tittar på din lösning får jag ju direkt tanken på om det inte finns någon genomföring att köpa för just detta ändamål någonstans.
 12. Har kollat runt lite och undrar om någon kan tipsa mig om var jag kan köpa smidiga doseringshållare, gärna som sitter ihop till en doseringspump. Alltså där man häller i vätskan som pumpen sen ska dosera ut i Akvariumet. Tack på förhand.
 13. Wow vilken fin. Önskar jag hade de pengarna nu
 14. Hej har du nått kvar? Är intresserad av Acropora Strawberry Shortcake bland annat Skickat från min SM-G998B via Tapatalk
 15. Är intresserad av euphylian om du har kvar. Skickat från min SM-G998B via Tapatalk
×
×
 • Create New...