Gå till innehåll

Houman

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. jag är alltså intresserad av att veta exakt vad som behövs?
  2. okej, jag tänkte köpa ett blenny , men jag är student och har väldigt tight budget, skulle du kunna skriva vad som behövs exakt för att få igång allt i ett sådant här kar, det som jag har planerat in är en osmos med silikatfilter, sen får jag vänta ett tag innan ekonomin låter mig köpa resterande, hur mycket salt andvände du tex?
  3. följde det med några blåa leds när du köpte karet? behövs det något mer än osmos vatten salt och levande sten när man drar igång ett sådant här kar
  4. vad fick du betala för slimline bakgrunden?
  5. okej. förstår, går det att ha sjöhästar i ett 80liters?, och går det att ha fisk tillsammans med sjöhästar?
  6. vad är minimimåtten för akvarium för en [h=1]Octopus macropus, går den att ha med andra fiskar?[/h]
  7. men går den att ha tillsammans med 2 clowner i ett 80liter akvarium när den är liten, hur lång tid tar det innan den växer ur det akvariet ifall det nu går?
  8. Tack så mycket för så bra information, detta var verkligen näringsrikt du tippsade om!
  9. okej. men menar du att jag ska ha 80kg levande sten i vattnet
  10. ok, ja givetivs levande sten, och hur "kör man in den," och hur många kilo levande sten handlar det om för ett sådant kar på 80liter, samt
  11. sedan en sak till, vad kan jag ha i ett sådanthär akvarium, en drakfisk är ju givetvis att välja bort pga strlk, men vad annars kan man ha? finns det muränor som inte blir stora tex, går det att ha muränor med fiskar isådannafall, vad mer går att ha och samtidigt blanda, efter hur lång tid kan man släppa i fiskar från uppstarten, hur lång tid tar det för att blir bra balans i karet ungefär?
  12. okej, så det är inget mer alltså, jag trodde det var mer komplext än så, men detta lät ju bra, hur mycket salt kommer behövas för ett sådant kar, finns det något som skall tillsättas i vattnet förutom salten för att få rätt värden?
  13. Hej jag är alldeles ny inom saltvatten och jag vet absolut ingenting om hur man sköter ett saltvattens kar, jag tänkte skaffa mig ett nano aqua medic 80l blenny där allting finns med, jag undrar, kommer jag behöva komplettera utrustningen med någotmer förutom osmosfilter till vattenkranen för att få det att bli komplett?
×
×
  • Skapa Ny...