Jump to content

Bäcker

Medlem
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Thomas
 • City
  Orsa
 • Antal år inom saltvatten
  1
 • Akvarievolym
  100L
 • Akvarie mått
  78x41x31cm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Komplett Rsm 250 säljes pga tidsbrist. -Locket/huven finns kvar och i det sitter det en Giesemann Pulzar ledramp som styrs via app eller dator. (original lysrörsbelysning medföljer) -Maxspect Razor 180w 15000k med vajerupphängning (stödben finns) -Returpumpar Jebao DCP-2500 och en Sicce Syncra 1.5 (originalpumpar medföljer) -Streamer 2000L/h -Deltec MC500 skummare (original medföljer) -Tunze 3152 osmolator inkl. 20L dunk -Jäger 250w doppvärmare -Osmos 190L/dygn -Ca 7,5kg salt, redsea blå
 2. Lika för mig! ”Vi kunde inte hitta objektet du försöker visa”
 3. Samma här.. hittar inte ”Nybörjarhörnan” längre heller?
 4. Är det inte en Lysmata Wurdemanni jag har?
 5. Jag har inget filter i mitt clownhotell.. Det ända jag använder är skummare och biobollar. Har fattat det som att man inte behöver något filter? LS:en och bottnen tar hand om skiten och bryter ner det? Någon får gärna rätta mig om jag har fel
 6. Okej! Vet du vad pepparmintsräkan har för fullständigt namn?
 7. Tack så mycket för informationen! Ja igår verkade det som att glasrosen hade kommit åt skivanemonen, för det såg ut som den hade fått ett "brännmärke"..? Den började även dra ihop sig efter detta. Men jag flyttade den genast till andra sidan karet där den är utslagen igen och i lugn o ro för tillfället.. Kan glasrosen "bränna" oss människor med deras gift? För när jag hade varit nere i karet, tagit i glasrosen och satt fast den så fick jag ett utslag stort som en 5 krona på underarmen.. Det blev aningen ömt och stack lite lätt.
 8. Finns det någon vänlig stjäl som kan säga vad dessa heter? Är den "runda" till vänster någon sorts skivanemon? Den bruna anemonen till höger, har som en liten mun i mitten.. vad heter den? Den som står upp bakom till höger, namn? Är som sagt helt ny inom salt, så jag är väldigt tacksam för svar!
 9. Hejsan! Har nyligen införskaffat mig mitt första saltkar, ett begagnat hotell på 58L som varit igång ett tag innan jag köpte det. Är helt färsk på saltfronten så ni får mer än gärna komma med tips och info! -bok Det som finns i karet just nu: ~5kg LS. 2st Clowner. 4st Frökenfiskar, pomacentrus auriventris? 1st Putsräka. 1st Salarias Blenny.
×
×
 • Create New...