Gå till innehåll

bigm82

Medlem
  • Antal inlägg

    84
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    jonas
  • Stad
    motala
  • Akvarievolym
    Endast Saltvatten

Senaste besökare

Detta fält är avaktiverat av användaren.

bigm82's prestationer

Saltentusiast

Saltentusiast (6/14)

  • Hänger på SVG
  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Sålt Skickat från min SM-G781B via Tapatalk
  2. Tjena, finns det något kvar av bild 2,5 eller 9? Skickat från min SM-G781B via Tapatalk
  3. Finns i Motala Östergötlan. Säljer ett nyligen tömt kar med tillhörande möbel och originalljusramp. Man behöver dock köpa nya lysrör. Övrig utrustning är 2 returpumpar och doppvärmare. Skickat från min SM-G781B via Tapatalk
  4. Okej tror jag satsar på en ny driver istället så är jag säker på att det funkar. Ett stort tack för hjälpen
  5. Jag hittade en på Kjell http://www.kjell.com/se/sortiment/el/stromforsorjning/transformatorer/led-transformatorer/led-drivare-lagprofil-350-ma-20-w-p44156 som kanske skulle kunna funka men en annan tanke som dök upp, om jag kopplar ur de leden som sitter i och bara har listen då skulle det funka? Eller är jag helt ute o cyklar nu ~
  6. Den här har jag köpt och det står ju klart o tydligt 12 V så en överbelastning blir det ju. Men jag fatta inte riktigt va du mena med dit inlägg innan detta. Är helt bakom flötet med el och kopplingar men det behövs en leddriver till eller vad?
  7. Går det koppla ihop det på något annat sätt tror du eller är en extern strömkälla det enda sättet att får det funka?
  8. Tjena alla kunniga jag har ett problem. Jag köpte en blå ledlist från ebay som jag tänkte jag skulle ha för att förstärka mitt blåljus i mitt rsm 130. Min tanke va att koppla in den på den befintliga leddrivern men efter jag gjort detta och satte allt på sin plats o tände ljuset så gick det en kvart sen slocknade allt, drog ut kontakten till belysningen och satte i den igen o vips så funka allt igen MEN bara i en kvart... så min fråga till er blir vad har jag gjort för fel ?? Blir det överbelastning eller vad är det frågan om??
  9. Jag är lite tveksam till att den får plats, kammaren är ca 90 mm djup så om den får plats så är det precis isåfall.
  10. Om man skulle jämföra 9004 med 9002 som man vet passar utmärkt i ett RSM 130 då ? Är det stor skillnad rent prestationsmässigt för de ligger ju ungefär i samma prisklass.
  11. Jag slänger iväg ett par mejl till olika butiker och frågar om det går att skicka tillbaka den och få pengar tillbaka om den inte passar för det verkar som att 9004 skulle va ett bättre alternativ
  12. Får man ner den ordentligt i det lilla utrymme man har bakom. För som du säger så verkar den va mer effektiv
  13. Tjena !!! Nu har ag tröttnat på min värdelösa högljudda orginalskummare i mitt RSM 130. Har kikat runt lite och sett att många har bytt till tunze 9002 men jag funderar på att köpa en 9001 Tunze. Så min fundering blir, måste man har en mediabasket i sumpdelen för att få dit skummaren (9002 el 9001) ordentligt eller funkar det lika bra utan??
  14. Helt rätt ytavrinningen va igensatt av kalkalger o lite annat grönt ☺ Tack för tipset..
  15. Hejsan alla kunniga... jag har fått ett problem med mina returpumpar (tror jag) 😕 nu är det så att bär jag har båda pumparna igång blir det relativt snabbt översvämning i karet dvs dem tömmer mer o mer av "sumpen". Vad beror detta på? Är det skummarpumpen som inte pumpar lika mycket vatten eller vad kan det va? Det har funkat problemfritt i över ett år kan tilläggas.
×
×
  • Skapa Ny...