Gå till innehåll

Broschan

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Det tog ca två månader innan saker började hända bland stenarna i mitt lilla kar. Vet inte hur länge du har haft ditt igång men vänta så får du se
  2. Vad kul att den kom till nytta MarinaS. Det har dock fortsatt att knäppa Lyfte ur all sten igår för att ev. få syn på nåt men tyvärr. Satt bredvid akvariet alldeles nyss å fick syn på den japp en mantis till i akvariet & den här gången får den stanna i. Har hört att man inte kan fånga fler med samma metod, att dom lär sig. Så PET flaskan kan man kasta.
  3. Ush tvi, den stora funkade inge vidare med tequilan vid 12 slaget Nädå, Jag har försökt kolla på de mindre "räkorna som jag fångat vid den andra fångsten & dom ser precis lika dan ut som den jag tog först & även de jag lyckats googla & sett på triton. Men jag lyssnar såklart med ett öra på er här på forumet dom jag fångat ligger just nu i en stor bunke för utvärdering.
  4. Hej, Jag har ett RSM 130D som börjar komma till liv efter ex. antal månader av "uppstart". Har i två omgångar köpt städpartuller som en efter en har dött. Då jag är ny på saltvatten har jag kliat mig väldigt mycket i huvudet för att försöka förstå varför? (även lusläst forumet) Till slut var jag förbi Triton & pratade med leffe om mitt problem att det är någonting som äter upp mina städare men även gräver hål i levande stenen. Leffe frågade oxå om jag hade hört ett klickande ljud ibland & det har jag ju hört "ofta". Jag fick råd av en annan kund i butiken att skära av toppen på en 50cl pet flaska & vända den inåt likt en hummer tina & det tog inte mer än 10 minuter så hade jag en mantis i fällan som var 2cm ungefär. Jag har nu lagt i fällan igen & direkt så kom det minst 10st pyttesmå mantis (tror jag) som galna efter räkan jag lagt i flaskan. Kan jag ha fått något slags mantis kollektiv i levande stenen jag köpt? Så är det någon som är sugen på en liten mantis är det bara att komma å hämta. Eller så hamnar den i Tequilan i kväll
  5. Det här blir ju kanon Köpte mitt RSM 130D idag med hjälp från dig Tobbe. Har inte hunnit göra rent det än. Lite att göra på det innan man kan fylla på det men det ska bli kul som fan:ler:.
×
×
  • Skapa Ny...