Gå till innehåll

Puffersch

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Har även jag högt ph i min tank. För tillfället ligger det på 8,65 enligt min Seneye och jag har testat med med en annan testar som även den visar att ph ligger på mellan 8,4-8,6. Litar i det hör fallet på min seneye som visat lågt ph i min andra tank som bestod av levande sten. Nya baljan är uppstartad på död sten men har cyklat klart och har mjukisar och fisk som trivs och växer. Hur göra för att sänka ph? Kan köra in CO2 i skummaren men ser inte att det är ett hållbart alternativ i längden..
  2. Jo, jag är nöjd jag med. Sitter som en unge på julafton och väntar på att det ska köra in ordentligt nu. Var köpte du lampan?
  3. Har haft sötvattenakvarium i många år och för tillfället har jag ett 450 som kommer att bytas ut till saltvatten om min chromis blir ett lyckat projekt. Köpte ett aqua medic chromis utan teknik och då det är mitt första saltvattensakvarium vill jag gärna höra lite tankar och åsikter om tekniken. Skummare: Tunze 9004 Pumpar: Jebao rw-4 (2 st) Ca 15 kg LS för tillfället. Ska dryga ut med ett par kg till. Ca 5 kg levande sand. Nu till en fråga, har funderat på belysning men inte hittat nåt som fastnat ännu. Det närmaste är en Maxspect R420r som jag kikat på men undrar över alternativ?
×
×
  • Skapa Ny...