Gå till innehåll

ufo85

Medlem
  • Antal inlägg

    61
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Hej säljer en sump på 200 liter med måtten: 100 x 45 x 45 CM. Finns utanför Linköping. 500 kr.
  2. Vi fixade inte att lyfta akvariet direkt på två personer. Blev tvungen att bygga en provisorisk lyftbänk för att kunna bära ut och skjuta av akvariet från bänken. Nu kan man lyfta flera personer och ta pauser.
  3. Stått och puttrat sen 2014. Sedan ca 1 år tillbaka med malawiciklider och innan dess med saltvatten. Stora problemet nu är att cikliderna blir hysteriska vid matning och skvätter en massa vatten vilket har lett till en vattenskada på bänkens ena hörn. Det funkar inte att springa och torka vatten hela tiden så jag har köpt ett nytt akvarium med lock utan överrinning och sump vilket är lite overkill nu med sötvattensfiskar. Detta är alltså saltvattensverionen som gick att få från fabrik på den tiden. Två genomföringar. Specialbyggd sump på 200 l. Lite smårepor. Ena kortsidan aldrig skrapad då den stått mot en vägg så den bör vara helt repfri. Akvariet är helt OK för sin ålder, bänken kan behöva piffas upp beroende på ens krav. Hemmatillverkad ram med nät. Returpump och värmare ingår om man vill ha det. Belysning ingår ej. Akvariet väger 110 kg om jag minns rätt, på gränsen att man orkar det på två. Jag har sugkoppar om det skulle behövas för att bära till bil/släp då kan man lyfta på 4 personer . Mått: 160 X 55 X 60 CM Bänk: 160 X 55 X 79 CM Sump: 100 x 45 x 45 CM (ca 4 år gammal). I sumpen hade jag med råge plats för UV-filter, kalciumreaktor, fosfat-reaktor och skummare på den tiden då jag körde salt. Pris: 4000 kr
  4. Ca 20-30 kg kvar att sälja
  5. Endast en ricordea kvar (orange) och lite spridda skivanemoner som sitter fast på stenar.
  6. orange shoulder tang såld kardinal såld
  7. Du kan få alla skivor vi hittar för 200 kr.
  8. 200-250 kr/st för kirurgerna Clownen 300 kr Kardinal 50 kr Frökenfiskarna 100 kr för två Räckor 100 kr för två
  9. Säljer en doserpump, 1 kanal, Grotech Tec 1 NG inklusive silikonslangar. Bytte transformatorn för ca 1 år sedan. Fungerar perfekt. Finns utanför Linköping. Prisidé: 250 kr.
  10. Säljer en äldre version av vortech mp40 (med vit kontroller). Snurrat hos mig i 4 år. Fungerar perfekt. Inklusive kontroller. Går att programmera på olika sätt. Finns utanför Linköping. Prisidé: 1000 kr.
  11. Säljer ett UV-c 39W från deltec. Ca 5 års användning. Inga skavanker. Två glasrör i bra skick medföljer. Lite silikonslangar, gängade röranslutningar och en kraftig cirkulationspump från tunze (1 år gammal) medföljer. Prisidé: 1000 kr. Finns utanför Linköping
  12. Säljer en ett år gammal skummare. Deltec 1000i. Steglös DC-motor. Går jättetyst. Inga skavanker. Finns utanför Linköping. Pris 2000.
  13. Anthias sålda. Mörkblå kirurg såld. Det som är kvar: Palettkirurg Gulkirurg Mimic tang En okänd tang (den gula på bilden) En jättestor clown Två frökenfiskar En stor bangai kardinal Två pepparmintsräckor som jag upptäckte idag.
  14. Euphyllior kvar. Ca 20 huvuden spridda på flera individer. De flesta är ledsna. En ricordea 10-tal skivanemoner. "Svampen" på sista bilden. Lite annat okänt som också växer :). 600 kr för allt.
  15. Jag har ett par äldre hydra och vega som jag tänkte sälja. 5-6 år gamla. Alla LEDs fungerar. Har vissa olika alternativ att erbjuda: Alla ramper säljs inkl vertikala aluminiumstag/fästen. En HYDRA eller en VEGA: 1500 kr Två VEGA: 2500 kr En HYDRA och en VEGA: 2500 kr TVÅ VEGA, en HYDRA och en kontrollerenhet: 3500 kr. Finns utanför Linköping
  16. Glömde även nämna en palettkirurg och en gulkirurg som inte syns i bild. Fiskarna är ca 1 dm långa...
  17. 1 och 4 sålda. Alla euphyllior mår dåligt så inget bra säljläge. Men ca 20 huvuden totalt fördelt på olika individer som troligtvis överlever. Man får jobba en del med lera och bryta av döda grenar om det ska se bra ut. Ett exempel, bild 1. Tulpanen är också kvar, bild 2. Finns många oranga ricordea kvar bland annat en konloni på en större sten, bild 3. Diverse skivanemoner här och var. Gröna och blå/lila.
  18. Hej ja det finns ganska så mycket sten kvar. 30 kg är inga problem att fiska ur. Har även två "revpelare" kvar. Ca 6 kg styck och 30 cm höga.
  19. Var bortrest 3v över jul nyår och tyvärr hade de flesta koraller kroknat. Alla euphyllior var ledsna och min största som har vuxit i 6 år i mitt akvarium hade förlorat 3 huvuden. Då jag har fullt upp med annat i livet framöver ska jag ta en paus och säljer av vissa prylar och levande ting. Just nu är euphylliorna på bättringsvägen men det lär ta några veckor innan de blomstrar ut igen. Alla koraller på bilden är till salu. Alla euphylliuor är "endast" av de gröna slaget. Finns utanför Linköping för den som vill komma och kika.
×
×
  • Skapa Ny...