Gå till innehåll

SixtenNielsen

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Säljer min refraktometer för 200kr. Finns för avhämtning i norra Helsingborg. mvh Sixten
  2. Säljer 2st maxspect razor 130w 15000k som använts i ca 2,5 år. Men som endast gått på mellan 30-50% och under flertalet månader inte gått alls. Jag har dessutom fullt fungerande upphängning till båda. Jag vill ha 850kr stycket. Vid köp av båda samtidigt är jag villig att gå ner lite i pris
  3. Säljer min Tunze Overflow Box. Den är i fint skick och sitter för närvarande ihop med en kulventil. Ett extra rör för extra kapacitet medföljer även samt den svarta originalslangen som rekommenderas av tunze. Jag vill ha 500 kr för den. Och den finns att hämta i norra Helsingborg.
  4. Säljer min Deltec SC-1455 på grund av nedläggning. Den har så länge jag haft den fungerat fint. Jag tänker mig 900 kr för den.
  5. Säljer 2st maxspect razor 130w 15000k som använts i ca 2,5 år. Men som endast gått på mellan 30-50% och under flertalet månader inte gått alls. Jag har dessutom fullt fungerande upphängning till båda. Jag vill ha 1500 kr stycket. Vid köp av båda samtidigt är jag villig att gå ner lite i pris..
  6. Då jag ska lägga ner mitt kar har jag ett par fiskar som skall bort. -En kanonfin imperator, pomachantus imperator, på ca 15 cm. 800 kr -Ett clownpar, amphiprion percula, som utan problem går ihop med anemon. 300 kr -En bangaiikardinal. 100 kr -En hökfisk, oxycirrhites typus. 200 kr Samtliga fiskar är pigga och äter bra. Finns i norra Helsingborg för avhämtning.
  7. Skänker en drygt 10 cm lång kejsare. Fisken har tyvärr uppvisad vita prick som kommer och går och skulle därför vara i behov av karantän. Förutom pricken syns inga dåliga tendenser, den äter bra och beter sig som en kejsare ”ska göra”. Finns i de norra delarna av Helsingborg för upphämtning.
×
×
  • Skapa Ny...