Gå till innehåll

Space-Mao

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Finns för avhämtning Nacka Strand måndag den 15 november runt kl 16-17. 18 kg, aldrig varit i vatten. Ingår Nyos Reef Cement. 1000kr Skicka PM
  2. Finnes i Motala! kan tas till Linköping eller Jönköping, alternativt mötas upp om resvägen ej är för lång.. skicka PM vid intresse. följande finns: 5 oöppnade påsar CaribSea Aragalife Special Grade levande sand. 9kg per påse. 250kr per påse 18 kg CaribSea LifeRock. Aldrig varit i vatten. + 1 halv burk Nyos Reef Cement. 2000kr 1 oöppnad hink Tropic Marin Pro Reef salt 25 kg. 500kr 1 D&D refraktometer. Oöppnad i förpackning. 300kr 1 Ecotech Vortech Mp40 mobius kompatibel. Fungerar bra men den är använd tidigare. 2500kr skickar på köparens bekostnad
  3. Kan tänka mej att sälja delar var för sej. Då är det priserna som står i listan som gäller. Jebao SLW-10 SÅLD Förtydligar att det är 18 KG CaribSea LifeRock som inte har varit i vatten!
  4. Intressekoll Juwel RIO 350 liter och en del tillbehör. Perfekt för den som vill starta helt nytt. Finns i Motala. Jag vill bli av med mitt akvarium. Min sambo har lämnat mig, mina katter har blivit sjuka och behöver rent ut sagt svindyr medicin, och bilen håller på att ge upp. Saltvattenskar blir det inget av. Säljes helst som ett kit, ej uppdelat. Ha lite överseende med min livssituation. Jag orkar inte med att någon ska pruta eller snacka massa skit. Enbart seriösa intressenter. Jag orkar inte heller skicka något på posten. Det är upphämtning som gäller. Akvariet är pedantskött. Inga repor på glasen. Tät silikon, hela stag. Möbel i toppenskick. Inga märken eller repor på utsidan. Hemmabyggt möbellock. Sätts fast på väggen med tillhörande konsoler. Finns gott om rum för tex Ecotech Radions med RMS fästen. - 3000kr 5 oöppnade påsar CaribSea Aragalife Special Grade levande sand. 9kg per påse. 300kr styck 1 ihopbyggt rev av CaribSea LifeRock Shapes. Passar såklart perfekt i akvariet. 3000kr (står inte centrerat inom tejpmarkeringarna på bilden. 1 halv burk Nyos Reef Cement. 100kr 1 oöppnad hink Tropic Marin salt. 500kr 1 D&D refraktometer. Oöppnad i förpackning. 350kr 1 Ecotech Vortech Mp40 mobius kompatibel. Fungerar bra men den är använd tidigare. 2600kr 1 Jebao SWL-10 begagnad med kartong. 350kr 1 Eheim thermopreset 200W doppvärmare oöppnad. 150kr 1 Eheim thermopreset 50W doppvärmare oöppnad. 100kr 1 JBL in&out slang till kranen för vattenbyte. 300kr Totalt: 11 950kr men jag släpper allt för 10 000kr om det går fort att hämta.
  5. Hej! Har du kvar den mobius-kompatibla pumpen för 2500kr? mvh Malin
  6. Hej Niklas! Vad är det för refraktometer du har? Mvh Malin
  7. Det här är ju helt fantastiskt. Att planera akvarium och köpa grejer till det måste vara det roligaste någonsin. Tänk att det kan bli ännu roligare när det finns så bra hjälp att få!
  8. En sådan här exempelvis: http://www.clasohlson.com/se/Reseadapter,-UK-to-Europe/36-3054 Har ännu inte köpt något till mitt kar. Befinner mej i min funderar och planerarfas just nu. Frågar här innan jag trycker på köp-knappen på grejerna jag hittat.
  9. När jag ändå har en tankeverksamhet på 200% så fortsätter jag skriva ner funderingar och frågor. Har även kollat in en MP10w ES och en Radion xr30 uppgraderad till gen 3 som finnes i England. På de vet jag att sladdarna är löstagbara. Det borde väl inte vara någon fara att köpa svensk motsvarighet på sladdar från Clas Ohlson och stoppa i? Är det verkligen så att de specialtillverkar enheterna så pass att vi inte kan använda dem här?
  10. Det var så jag hade förstått det angående elektroniken ja. Men frågan återstår om det är ok att använda en reseadapter permanent eller ej och vad man ska ha istället isåfall. Bra fråga angående skummaren! Jag har inte planerat att ha en sump till min balja. Då återstår bara HOB eller intern skummare. Valet där är ganska enkelt eftersom mitt akvarie kommer ha måtten 80x35x55 LxBxH. Allt utrymme i karet måste sparas på och utrymme utanför glaset finns det ju gott om, inte sant? Vad jag uppfattat så är det en av de bättre HOB skummarna. Har inte direkt läst något som avskräckt mej iallafall. Om man sedan bortser från det tekniska och tänker på det estetiska så är väl kanske en HOB inte det vackraste, men en MCE600 känner jag kommer smälta in ganska bra iallafall. Jag inser att det låter som om jag redan bestämt mej, men tvärtom så är jag helt öppen för förslag!
  11. Den omvandlaren skulle ju vara toppen till en pryl från USA! Toppen! Tack så mycket. Jag kanske borde specificera att de saker jag tänkt köpa kommer från England. Så då är det 230V på dem om de inte avviker av någon anledning. Vad ska jag använda för något isåfall?
  12. Såklart finns det adaptrar. Anledningen till att jag frågar om det går byta ut sladden är eftersom jag känner mej osäker på hur bra en reseadapter fungerar som permanent lösning. Det står exempelvis på Biltemas reseadaptrar att de ej är för permanent bruk. Nu är det väl inte de av den bästa kvalitén men oavsett vilket märke på reseadapter så undrar jag om det verkligen är tänkt att man ska nyttja dem 24/7 under längre perioder. Jag har aldrig gjort inköp av elektronik från utlandet tidigare.
  13. Nu när man bestämt sej för att starta nytt kar efter många års uppehåll så finns det många tankar som flyter omkring i huvudet. Inte minst hur man ska kunna hålla nere kostnaden på ett vettigt sätt. Det första som slår en är ju såklart att köpa begagnad teknik. Men så är ju inte marknaden den största i Sverige och jag tycks aldrig riktigt hitta det som jag är ute efter. Mitt inre geni kommer på fantastiskt bra idéer ibland och denna gången så var idéen att från eBay, därifrån kan man ju beställa. Nu till min fråga och mitt problem; visst är det så att elsladden till Deltec MCE600 är så att säga fast i enheten? Vid import så är ju den isåfall inte utrustad med en svensk stickkontakt. Skulle man kunna byta ut den på något vis utan att göra enheten helt livsfarlig att använda?
×
×
  • Skapa Ny...