Gå till innehåll

Glenn85

Medlem
  • Antal inlägg

    170
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Som rubriken lyder söker jag Nero 5. någon som har som vill sälja så hör gärna av er.
  2. Kommer sälja av med ett maxspect gyre 350 double paket ( för mycket power för mig) inom en snar framtid, fungerar som det ska och enligt mig låter det inte mer än ex jeabo streamer. Tänker 3000:- för paketet rengjort och i befintligt skick. ”Lånad bild”
  3. behöver göra lite plats i burken samt att några inte riktigt trivs hos mig, pris efter överenskommelse och hämtas i Norrköping
  4. På jakt efter mjukkoraller av olika slag, tänker då i andra färger än Xenia rosa/lila. ska kunna skickas då jag finns i Norrköping och saknar körkort. tack på förhand.
  5. Skulle behöva en påhängsskummare som klarar 50 L och ska kunna skickas.
  6. Har du bilder på euphyllia hell fire och montipora sorterna?
  7. Finns och hämtas i Norrköping, jag ska inte åka någonstans och inget skickas, det medföljer ingen teknik och en priset kommer vara en ” ge mig vad du tycker det är värt” jag har rätten att välja köpare. bör kunna hämtas nästkommande vecka.
  8. Kommer sälja mitt 540L (150x60x60) med nuvarande bänk + canopy pga flytt, för bilder och mer snack hör av er.
  9. Vad för mjukisar?
  10. Glenn85

    Fisk

    Inte satt några priser än och kommer nog inte fiska upp dom förens om ca 1 månad
  11. Någon som går i säljer tankar och som sitter på ett som är större än 540l (150x60x60) Har inte en ofantlig buffert och har all teknik som krävs så sitter ni på något hör gärna av er.
  12. Kommer ha lite fisk framöver som letar nya vatten 1 st Valenciennea puellaris L 1 st Acanthurus japonicus M 1 st Paracanthurus hepatus M 1 st bangai kommer få hämtas i Norrköping
  13. Sitter med ett 540l helt komplett och vill byta mot större, bilder, diskution, övrigt tas på pm.
×
×
  • Skapa Ny...