Jump to content

Alex913

Medlem
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Alexander
 • City
  Hofors

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Någon som har en mussla av något slag den vill sälja? Inte någon dyrare variant för 3000
 2. Ja skulle bli UPS från Tyskland också. Men priserna var väldigt mkt bättre där på det jag skulle köpa så kommer nog prova göra en beställning därifrån
 3. Någon som provat masterfisch.eu? Vid första anblick såg de ut som dom fått rätt dåliga recensioner men ser också ut att bero på UPS/att dom inte haft fiskar på lager direkt vilket jag också upplevt från svenska sidor. Och kollar man ultimatereef så verkar det ha funkat bra för folk. Någon som erfarenhet till Sverige?
 4. Jaa tyvärr tycker att aquariatech ändå är tillmötesgående och snabba men synd att sidan är så dåligt uppdaterad!
 5. Haha ja kan stämma de
 6. Jaa dom har bra utbud. Men pga krångel sist och ingen DOA garanti hit tvekar jag lite. Var inte deras fel utan var UPS som gjort fel så paketet var hit å vände.
 7. Okej men då lär jag ta mig till Göteborg eller? Isf är det nog smidigare och åka till Stockholm och handla men var det jag ville försöka slippa
 8. Nej såg att de kostade en del med levande frakt 99 euro. Synd att aquariatech har sån dåligt uppdaterad hemsida och att dom inte kan frakta hit så måste beställa till min syster i annan stad. Hade varit skönt å hitta en sida som går smidigare.
 9. Jaa ramlade in på den sidan jag å kanske blir därifrån då
 10. Nää var de jag misstänkte nästan
 11. Ja beställt salt å grejer därifrån, men inga fiskar å koraller där va?
 12. Även tips på svenska om det finns fler utöver företagsakvarium och aquariatech
 13. Finns det några bra utländska webbutiker man kan beställa fiskar/koraller ifrån? Varit inne på mailordercorals och whitecorals men ingen av dom har allt jag vill ha och vill helst undvika att behöva beställa från fler olika då det blir så dyr frakt.
 14. Hallå har sedan tidigare haft ett clown par i mitt akvarium som har hållt ihop och bott i samma grotta och simmat runt ihop. Dom bråkade lite första dagen men sedan kom dom bra överens. Jag satte nu in en gul kirurg för ca en vecka sen och nu har den tagit över grottan med ena clownen och dom simmar runt ihop. Den andra mindre clownen står nu bara vid vattenytan i ena hörnet och såg nyss den stora clownen vara på den och bråka. Kan det vara så att clownen och kirurgen har bildar ett par? Någon som hört talas om det förut?
×
×
 • Create New...