Gå till innehåll

S.Svensson

Medlem
  • Antal inlägg

    40
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Köpte dem av en som skulle lägga ned, Köpte dem av en som la ned, frågade om det va vanliga bruna zoas, som hon sa det var, hade varken handskar eller glasögon när jag handskades med dem.
  2. Inga fler krabbor, heter "gall crab" har synts till, den har börja bli lite köttigare nu igen efter några ljustimmar in på dagen. Så den verkar vara på bättringsvägen. Allt annat ser ut att må bra.
  3. Såg ut att må bra de första månaderna, sen så stängde den sig, och förblev då i 1v, sen såg jag ett hål under den, visade sig då att det va någon form av krabba som åt den innifrån, tog bort med med en pincett. (Kommer ej ihåg namn på den) Den började då öppna sig mer och mer. Men nu har den varit stängd i ca 2v och hålet som blev kvar efter jag tog bort krabban är kvar, men munnen öppnar sig. Den har inte tappat någon färg eller krympt. Någon som har något förslag på vad jag kan göra?
  4. Riktigt intressant läsning!
  5. Boxarräka (Stenopus tenuirostris) bär på ägg 1gång i månaden efter den ömsat. Som jag har förstått det så är det mycket arbete för att hålla det levande. Första problemet är väll att fånga in den som bär äggen. Men hur går man till väga, skulle vilja ge det ett par försök. Vad ska man tänka på teknikmässigt, vad är err måste och vad klarar man sig utan? Räcker ett spongefilter ?
  6. Glömde ta bort, sorry. Löste det med pvc
  7. Kan betala upp till 4000kr. Runt gävle annars ska det gå att skicka. Mvh Sebastian
  8. Söker rev belysning med armar till ett kar som är LxHxB 120x50x60, ingen upphängning, bugeten ligger på 2500-3000. Runt Gävle eller så skall det kunna skickas
  9. Har du några bilder på Euphyllia Green Apple, mandarinen och kirurgen? Kanske är i intresserad av dem samt eremiter och snäckor
  10. Någon som vet namnet på dessa knappar? Köpte upp sten och koraller ifrån en person som skulle lägga ned
  11. Har en sixline och en Mandarin i 350L. Wrassen simmar alltid runt och kollar av stenarna som mandarinen också gör. Och har inte sätt några bråk eller skador på dem. Men min mandarin käkar fryst artemia och pellets utöver pods och annat gott som finns, så mat finns det.
  12. Birdsnest, stylophoras, monti digitata, monti caps, green bali slimer. Runt gävletrakterna eller så ska det kunna skickas.
  13. Fått någon fripassagerare till snäcka, någon som vet vad dem heter?
×
×
  • Skapa Ny...