Gå till innehåll

Eremit1

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Tjena! På jakt efter ny lampa till fraggkaret då min har börjat spöka rejält. Är en 60x60x60 kub så dom flesta lamporna är intressanta. Mvh
  2. Tjena! Har du en lampa kvar så tar jag den gärna med arm att sätta på karet.
  3. Hejsan! Har en Powder Blue Tang, i stort sett fullvuxen, som söker nytt hem. Gått här hemma i cirka 2 år nu. Ganska snäll, har simmat med 4st andra kirurger bl.a en hälften så stor powder brown utan bråk. Tuggar gärna GSP, gorgonia och tubipora musica dock. Hatar torches av nån anledning, slet sönder 2st huvuden över ett halvår så han är nog reef safe with caution den här. Definitivt inte revsäker om man är snål på maten. :D Kom med bud, finns i Rättvik att hämta. Kan bytas mot koraller/clowner också. Skickas ej.
  4. Har en mandarin som söker nytt hem. Blev en miss i beställningen och råkade få en hane istället för en hona, nuvarande hanen låter inte den nya leva heller om jag släpper i den så den får flytta. Finns i Rättvik, Dalarna. Pris kan diskuteras, viktigast är att fisken får komma till ett bra hem. Kan mötas upp om det inte är alldeles för långt. Skickar inte.
  5. Det måste finnas fler akvarister i Dalarna men kan inte hitta något om några träffar eller så från de senaste åren. Har ju inga saltpolare att nörda ner mig med så ville kolla om det är nån grupp som träffas ibland och har plats för en till entusiast?
×
×
  • Skapa Ny...