Gå till innehåll

Edman

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Då jag har ett alldeles för stort kök så tänkte jag ställa detta mindre kar under en av köksbänkarna, på ett mörkt och avskilt ställe av köket. Tänkte köra en familj mandrin, inte mer än så. Men de kanske kräver större kar än så, det har jag iofs inte kollat upp ännu...
  2. Ok, tack för svar. Det kanske inte är värt att ge sig på saltvatten då om det är så känsligt. Får ta och fundera ett varv till på det.
  3. Efter att ha kört malawi i en massa år så tänkte jag bli återfallsakvarist. Men det är ju halvtrist att falla in i samma spår som då, man borde utvecklas lite tycker jag, därav kommer några frågor från en fullkomlig nybörjare. Nån som sett eller kan kika på specen av detta startkit för saltvatten: https://eheim.com/en_GB/aquatics/aquariums/starter-kits-marine-water/aquastar-marine/aquastar-63-marine Min tanke är att börja smått med ett sånt här på köksbänken, och slår det väl ut så kan det bli ett fullvuxet i vardagsrummet sedan. Dessa går att beställa från tyskland, men jag har inte hittat någon svensk butik som har dem ännu.
×
×
  • Skapa Ny...