Gå till innehåll

AddeThorin

Medlem
  • Antal inlägg

    31
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Naso kirurg söker nytt hem storlek medium Snäll och hungrig bytes gärna mot Torch eller LPS Kan säljas med för 500kr Hämtas i Boxholm
  2. Söker efter lite nya färger på torches
  3. Skulle det inte varit så långt bort skulle jag slagit till. 63mil enkel resa tar emot.
  4. Vad heter stl filen? Är du nöjd med utblåset?tänkte om jag med skulle printa ett.
  5. Så gick mina tankar med så blir ett integrerat system med huvudsystemet. Hur är det enklast att koppla in fraggkar på huvudsystem, Ska man ha en extra returpump eller göra ett grenrör på returen till huvudkaret med en kulventil. Hur kopplar man main samt nöd från fraggkaret ner till sumpen, Jag kör med rullfilter vill man koppla in innan det rullfiltret. Går det köpa lösa fragkar som man kopplar in eller måste man specialbeställa, bygga/limma själv?
  6. Jag skulle vilja dra igång ett fraggkar och går och funderar på hur man ska sätta upp systemet. * Ska man ha ett till separat fraggkar eller koppla ihop med med nuvarande Red Sea Reefer 250. Vad är för och nakdelarna. * Om man sätter upp ett separat Fraggsystem vad krävs det för teknik? Ska man ha fisk och annat levande i eller bara koraller? * Hur mycket skiljer det sig i pengar på bygga ett eget mot köpa ett färdigbyggt fraggkar. * Vilka dimensioner är populära och smidiga att hålla på med korallerna i, hur många liter? * tips på bra belysning som är anpassat för fraggar. * Ska man ha en separat sump eller räcker det med ett fack i fraggkaret. * Är det enklast och smidigast att bygga om ett gammal saltvattenkar? jag har ett RSM 250 som jag har haft tanken på bygga om men vill ju egentligen inte ha så djupt ner i vattnet, kan ju ha fragg galler högre upp men vad ska man nyttja utrymmet under hyllan till? Släng iväg länkar på byggtrådar samt färdiga fraggkar. Vet inte om denna tråd ska vara under nybörjare men jag hittade ingen bra kategori.
  7. Har idag Red Sea Reefer V3 250L kar och vill uppgradera till större burk. Ska vara i fint skick och inga defekter eller större skador/repor. gärna vit möbel. Har kollat på Red Sea Reefer v3 XL-XXL och Reefer Peninsula V3 500-650 Även kollat på beställa akvarium från akwarium szczecin så om någon har ett sådant begagnat så man slipper den långa leveranstiden. Både tomma och kompletta kar är intressant. Jag bor i Boxholm så kan tänka mig åka och hämta inom en 25mils radie, upp till Stockholm ner till Göteborg.
  8. ARKA Vida-GT master ARKA Vida-GT slav 4st ARKA flaskor Totalt 8 kanaler med omrörare och bakspolning Aldrig använda! Pris: 3000kr Finns i boxholm Kan skickas, köparen står för porto.
  9. Söker ett mindre fraggkar för kunna börja lära sig mera inom fraggning och koraller. Eller tips på var man kan köpa ett färdigt eller bygga ett eget.
  10. Söker efter ett rullfilter som ska passa i Red Sea Reefer v3 250L t.ex D&D ClariSea gen. 2 Fleece Filter
  11. Akvastabil Mark II akvarium 275L Fungerar bra och inga större repor eller skador. Displaykar 100x50x55 möbel 100x50x78 ombyggt till två rör ner. main och nöd, sen retur upp. Helt knäpptyst sumpen ombyggd till 3 fack med filterstrumpor, bubbelfälla. 30x70x40 3500kr finns teknik att köpa till: Deltec 400i 2månader gammal: 1700kr Aquabee retur-pump 2000l/h: 300kr Jebao stemers 2st, en helt ny: 700kr AI Hydra 64HD, helt ny: 5500kr Slimline designer baracket gen-2, helt nytt: 900kr Doppvärmare Eheim 100watt: 150kr ATI doserings pump: 500kr Finns i Boxholm (5mil söder om Linköping i Östergötland) /Andreas
×
×
  • Skapa Ny...