Jump to content

martlin

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Martin
 • City
  Kolmården

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej och tack för svaret. Det verkar ju finnas en Dascyllus aruanus (trerandig frökenfisk) Vet du om den är mindre aggressiv eller om det är lika illa med båda arterna? Förstår att Moorish idol är en känslig fisk som jag med största sannolikhet kommer hoppa över. På vilket sätt är pincettfisken känslig, är det med maten att det är svårt att få dem att äta? Blir förmodligen att satsa på ett 500L-kar. Och det var nog levande sten jag menade, kommer skippa sanden helt. Tack för tipsen på övrig utrustning.
 2. Tack för svaret. Ja det blir absolut att skippa Moorish, sjöhäst och även Dascyllus melanurus. Har kollat på Schooling bannerfish som alternativ för Moorish, den verkar mycket lättare att hålla. Utöver att kirurgerna blir stora och kräver mycket plats, är de svåra för en nybörjare? Kan ju absolut tänka mig ett större kar om jag kan ha dessa fiskar utan problem då jag tycker de är så fina.
 3. Hej. Jag är helt ny på forumet och vill ge mig in i och börja med saltvattensakvarium. Jag är helt ny på den fronten, men medveten om att det kräver tid och är villig att ge den tid det behövs. Jag behöver införskaffa allt från grunden då jag inte äger någonting än. Jag har redan funderat ut vilka fiskarter jag är intresserad av att ha, och det är: 2st clownfiskar 1st Palettkirurg 1st Zanclidae/Moorish idol 1st Feabborre 1st Gul kirurg 1st Dascyllus melanurus 1st Amerikansk näbbfisk Några putsräkor Kanske en sjöhäst Jag undrar följande: -
×
×
 • Create New...