Gå till innehåll

CraniumReef

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Hej. Jag söker lite olika Macroalger nära Trelleborg eller om någon skickar. Har ett litet kar förutom mitt stora som jag har tänkt göra till ett Macro alg akvarium. Byter gärna sen när olika sorter har växt.
  2. Glömde skriva till finns i Trelleborg...
  3. Hej. Behöver fragga lite i karet då det växt en hel del och jag behöver mer space i karet. Olika mjukisar vill ha nytt hem som shrooms, gorgonia, Zoas, läderkorall, mfl.. För att se akvariet m,m kolla länken pga har ej bilder på datorn just nu. https://www.instagram.com/cranium_reef/
  4. Behöver få mer plats i mitt akvarie. Så har lite Fragar till säljes/ bytes. Olika zoanthus, Xenia. Även en Rainbow bta längre fram. Bilder kan skickas vid intresse då jag måste leta upp och fragga dom som inte redan är redo.
  5. Har nyss fragga min Rainbow Bubble Tip anemone. Så den vill ha ett nytt hem. Trelleborg skåne
  6. Åter hämtat sig lite nu.. Pris, ge bud så kass på det. Eller bytes. Men skickar ej.
  7. Skickar hellst inte jobbar knepigt denna veckan så svårt att ta mig Till posten.
  8. Kommer att fragga min mini carpet anemone imorgon om någon är intresserad av andra delen. Börjar bli för stor för min lilla hörna. Trelleborg
  9. Har lite olika Rhodactis/ skivor/ discosoma till säljes, även macroalgen Codium. Grön Rhodactis Fire forest Lava lamp Byter gärna mot annat. Finns i Trelleborg.
  10. Söker lite olika, Euphyllias, gärna bi color tex.. Men andra är också av intresse. Trelleborg. Bytes eller köpes.
  11. Har macro algen Codium om någon är intresserad.
  12. Hej. Söker lite enklare euphyllia för att starta med innan man går vidare med dom dyrare. Inga stora fraggar. 76 liters akvarium. Jag finns i Trelleborg skåne.
  13. Har så jag kan ta bitar av macroalger, svamp och fraggar av zoanthus, Xenia och muchrooms till säljes/ bytes i Trelleborg.
  14. Jag älskar anemoner. Så jag söker lite olika sorter. Bta, rock/sand flower anemon mfl... -Jag har den rätt vanliga orange/röd/ gröna bubble tippen - En som är neon rosa/vit med gröna prickar bta. - och en rön/lila/ gul rock flower anemon. Hade varit trevligt att hitta en grön bta nära Trelleborg i Skåne. Byter gärna när mina delar sig i framtiden.
  15. Hej, vart i Skåne? Intressrrad av gos och kanske euphyllia än.
  16. Intresserad av zoa, Ironman, vad för gorgonia? vart finns du?
  17. Trevligt med fler i Trelleborg. Har du acan kvar eller något annat?
  18. Söker Zoanthus till min zoa garden. Även intresserad av anemoner, mjukis, gorgonia, NPS och vissa LPS. Trelleborg
  19. Har en hel del mushrooms nu att byta bort/ sälja. Finns i Trelleborg
×
×
  • Skapa Ny...