Jump to content

Aqualung

Medlem
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Aqualung

 1. Aqualung

  BTA skänkes

  Last call Jag kommer ta bort ett oar orange bta som stör andra koraller Det vore trist att spola ner dem i toan Kan skickad om du betalar frakten. finns i Sala
 2. Tack för dina svar, Kaptenen. Jag hade två ramper med 2 T5 vardera. Ena rampen tänkte jag ha kvar och sen köra två LED, precis som du.
 3. Tack! Jag har redn hittat ett par streamers faktiskt, men säg till om du hittar nån ATO i din gömmor.
 4. Coral Box Moon Led eller liknande LED-belysning köpes. Jag behöver två, och jag har en på gång. Så antingen om någon har två eller en till salu Om någon vill rekommendera en billig och bra variant som passar mitt kar på 250l (120x50x50) så tar jag gärna emot förslag.
 5. Nja, det är nog drivdon i så fall. Försökte skruva isär, men jag förstår mig inte på sånt här... Det får nog bli till att skaffa en LED belysning. Begagnat blir bra
 6. Nu har en av mina T5-ramper slutat fungera. Den blinkar till när jag slår på den, men slocknar direkt. Kan väl inte vara båda rören som pajat samtidigt? Det är begagnat och kanske har gjort sitt. Funderar på LED nu då. Tips på passande belysning till mitt kar 120x50x50 mottages tacksamt Om någon har beg. till salu så säg till.
 7. Enklare modell beg. streamer köpes billigt. Även intresserad av ATO till min 250 l tank
 8. Ah, trevligt! Stort tack för att du tog dig tid att svara!
 9. De är rätt slajmiga och går att gnugga bort
 10. Sedan jag satte igång belysning i sumpen (refugium) har dessa mörkt lila blobbar börjat sprida sig. Den största mäter ca 25 mm i diameter och vi ser undersidan på den, mot glaset. Vad är detta? Bör jag göra nåt?
 11. Räkan har redan fått en helt ny arm med en liten klo. Fantastiskt! Får se om ha kommer kunna skjuta med den…
 12. Phew, det vore ju skönt om det kunde lösa sig så
 13. Plötsligt tystnade klickandet och räkan höll sig undan ett par dagar. Nu har han kommit fram men har bara en klo. Hur har han blivit av med sin pickadoll?? Vad händer nu?
 14. Som synes på bilden så har jag placerat stenen med korallen lite dumt. Den får för lite ljus och de skuggiga partierna har inte många polyper/ färg. Kommer den anpassa sig och växa vidare uppåt, eller birde jag vända upp stenen så hela montiporan får ljus? Dör den annars?
 15. Den här grejen är ibland en liten knopp, ibland en större pöl och nu står den upp som en liten rymdgubbe (ca 2cm)
 16. Ojoj, det lät illa. har bara sett borstmask ännu, de är iofs orange…
 17. Ena skalet är tomt och ligger upponer, den andra snäckan har legat på samma plats i ett dugn. Ögonen sticker inte fram så jag antar att den är död. De städade bra i nån månad men sen har en grön alga fått ta över i gruset. Kan de vara förgiftade? Eller har någon ätit upp dem? population: pepparminsräkor, pistolräka, eremiter och lite blandade fiskar.
 18. Aqualung

  BTA

  Orange Bubbletip Anemoner finns i Sala. De förökar sig väldigt och vi behöver bli av med dem vartefter. Pris/byteshandel kan diskuteras.
×
×
 • Create New...