Gå till innehåll

Centropyge bicolor revsäker?


Christer T

Rekommenderade inlägg

min var på den och nafsa ett par ggr men när musslan slog igen så blev bicolorn livrädd och sedan struntade han i musslan. Man kan inte säga si eller så eftersom alla är olika individer, en del raserar varenda korall och en del bryr sig knapp om koraller och dyl.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag har en bicolor sedan mars, har ytterligare 4 andra dvärgkejsare. Min bicolor är den enda av dem som inte blir rund och fet vilket kan betyda att han är mer foderspecialiserad i naturen än vad de andra är. Han äter all mat jag erbjuder precis som de andra, men känns ändå annorlunda på något sätt, men det kan ju vara individen som är sådan.

Jag har Ephyllior, Sarcophyton, skivanemoner, några Acroporabitar, stjärnpolyper och lite annat krafs. Den enda korall som verkar ligga illa till är min Ephyllia (hammarvarianten), men det är min flavissima som verkar gilla den. Visst går alla och naffsar lite ibland men det blir mest naffs. Tror man skall se till att hålla dem mätta och belåtna.

C bicolor är väl känd för att inte vara de lättaste att hålla men du vet ju värdet av ett fungerande kar så det skall inte vara något problem. C bicolor är mycket mycket fin. Klart du skall ha en sådan:smiley20:

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...