Gå till innehåll

Stressande fiskar = fiskdöd???


Jensan72

Rekommenderade inlägg

Byggde om lite i vår burk - Tog bort håltenen (stöttepelare för LS:en) Tror några av fiskarna blev något "klämda" samt otroligt stressade. På kvällen låg vår sandvändare -Valenciennea strigata, på sidan å flämtade, lite senare var han död :död:.

Men nu är clownhonan otroligt stressad - Äter INTE - äter ALLTID annars!!!

Alla andra fiskar är oxå stressade fast de andra äter...

Ljuset är släckt för att minska stressen - finns det ngt annat vi kan göra - lr är det bara att vänta på att hon ska dö???

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

vet ej hur det funkar med salt fiskar men när man gör om i sötvattens kar blir ju det nya revir.har du sand i burken om du inte gör rent den i bland så kan det bli nitrit snabbt som attan om du har rört om i den vill siga i alla fall i söt brukar det bli det.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

hm har dom blivit rejält stressade kan dom åka på lite olika sjukdomar.kolla på sjukdomar här på forumet .Sen kan du ju som du sa har klämt dom men knappast flera kolla så du inte har fått sammets sjuka då kan de bli tomt fort.i söt hade ja slängt i salt å höjt värmen men detta e ju salt hoppas någon kunnig skriver här ja e int bra på salt ennu i alla fall hehe.Man lär sej nytt varje dag.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Ja dom är duktiga på att reparera skador själva iallafall om dom är väl inkörda i karet. Våran Leucosternon blev tagen och halvt uppäten av våran fd muräna, han var riktigt dålig med ett stort sår mitt i magen. Men efter någon vecka började han äta igen och nu är han världens piggaste o gladaste fisk. Så dom tål rätt mycket.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...