Gå till innehåll

Akvarieföredrag i Malmö 10 september


Rekommenderade inlägg

Torsdag 10 september drar höstsäsongen igång i Malmö Akvarieförening.

Föredraget den här gången är på temat:

Rundresa i Vietnam

Jesper Flygare, ansvarig för Malmö Museums Akvarie- och terrarieavdelning, kommer denna kväll att ta oss med på en Rundresa i Vietnam.

Jesper kommer att berätta och bilder från sin Vietnamresa där han studerade djur, natur och hittade många spännande fiskar. Jespers föredrag är alltid uppskattade, intressanta och underhållande så missa inte detta tillfälle.

Eftersom detta är ett saltvattensforum kan det vara värt att påpeka att jag inte vet hur mycket av föredraget som kommer att beröra saltvattensbiotoper. Sist Jesper höll ett föredrag från en av sina expeditioner visade han dock en hel del undervattensbilder från rev, och han är också saltvattensakvarist här på hemmaplan. Jespers bildföredrag är alltid breda och berör alla typer av naturupplevelser och även den lokala kulturen. En guldgruva för den natur- och reseintresserade med andra ord.

Förutom föredraget blir det som vanligt akvariefrågesport, lotteri, fika och inte minst allmänt fisksnack i trevligt umgänge.

Alla akvarieintresserade är välkomna!

Det går utmärkt att besöka våra föredrag och möten även om du ännu inte är medlem. Inträdet är gratis.

Vi har månadsmöte i vår föreningslokal den andra torsdagen i varje månad. Våra möten börjar kl 19.00, och platsen är Branteviksgatan 40, ingång på gaveln.

Malmö Akvarieförening är mötesplatsen för alla akvarieintresserade i regionen. Här kan du träffa likasinnade, utbyta erfarenheter och utveckla din hobby under trevliga former.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Alltid (nästan) för sent! Hade det varit om en vecka hade både jag och tjejen tagit oss tid, men ikväll hinner vi tyvärr inte. :)

Kan ni inte meddela lite tidigare nästa gång?

En minst sagt befogad kritik. Vi ska försöka skärpa oss på den punkten. Kämpar med att få mina kollegor i föreningen, varav flera är aktiva saltvattensakvarister, att skriva lite på forumet.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...