Gå till innehåll

Paragraf 3.9 i Information och regler för Saltvattensguiden uppdaterad


Capote

Rekommenderade inlägg

Som en del i arbetet med att förtydliga reglerna avseende vad vi kan skriva om och vad som är olämpligt har vi moderatorer sett ett behov av att skriva om paragraf 3.9 något. Den får följande nya lydelse.

3.9 Locka inte till lagbrott

Vi tillåter inte inlägg eller länkar som uppmanar till eller på annat sätt leder till information som direkt eller indirekt uppmanar till att begå lagbrott. Detta gäller oavsett vem som begår lagbrottet. Om någon form av lagbrott som du själv eller någon i din bekantskapskrets är skyldig till skulle ligga bakom nyttjandet av en viss produkt eller möjliggörandet av en viss händelse som diskuteras så får man inte berätta om detta lagbrott i inlägget.

Sedan tidigare är det inte tillåtet att via inlägg eller länkar uppmana till lagbrott. Nytt är att vi inte heller vill se trådar som uppmuntrar eller ger tips om lagbrott som begås av 3:e person. Trådar som bryter mot 3.9 är en marginell företeelse som vi lyckligtvis sällan ser men det är viktigt att Saltvattensguiden hålls fritt från den här typen av trådar så vi kan ha ett öppet forum med fokus på vår hobby.
Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...