Gå till innehåll

Pump tips


sebbe331

Rekommenderade inlägg

Seio pumparna har jag testat o koralia. Seio polario var det värsta jag stött på, pumpade som fan men lät hemskt. Vortechen låter faktiskt mindre än fläktarna i min ati ramp. Visst kan vortechen låta lite men mest i short pulse läge. Däremot i reef eller lagoon mode så hörs den knappt.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Efter lite funderingar så är nu beställning gjord på en mp40w(även skyddet för den om det skulle behövas), tack för tips och tankar/ideér. Nu till nästa projekt kylare till sommaren så inte fiskarna kokar i mitt red sea : ).

Mvh

Sebbe

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Vart från Bioted Marine. Vet ej om den finns till bättre pris någonstans, dom verkade bra och seriösa så där fick det bli. Får se om man hinner få den till helgen, vore riktigt skoj att få lite lugn o ro o sitta och leka med roligheterna med lite bira :) Ska bli mycket intressant att få bedömma ljudet efter inkörning då man har fått så olika bud från olika källor, är lite orolig faktiskt...Då jag absolut inte vill ha någon traktor i vardagsrummet. Men som sagt det är fler röster på tyst än icke tyst så bara hålla tummarna att dom som säger att den är tyst inte har problem med öronen då man gärna vill kunna sova hemma :)

Mvh

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...