Gå till innehåll

Fish-street MH-lampor


knabbuziak

Rekommenderade inlägg

Jag är på väg å ska beställa lite grejor från Hong-Kong (välkomna förresten att haka på om ni vill) och tittar på lite lampor från Fish-Street: http://www.fish-street.com/70w_20k_hqi_bulb_rs7?category_id=107

Jag har tidigare köpt likvärdiga från "Reefshops" och varit mycket nöjd med dom, speciellt eftersom de varit märkta "UV-STOP". Någon som vet om Fish-Streets dubbeländade lampor också har den märkningen? Jag har mailat och frågat, men inte fått nåt svar, och det är över en vecka sen!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Fick svar inatt, och (om nån annan skulle vara intresserad av svaret) det lät bra! Lamporna är 118mm långa (samma sockel som vanliga 500W halogen-rör) och är märkta med UV-STOP (har inte ihjäl koraller även om man inte har skyddsglas emellan)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag har reflektor, hållare och elektronisk ballast redan. Problemet ligger i att få tag i lampor av rätt slag. Men jag får leta vidare. Har dock funderat på att vara med på din sambeställning i alla fall, och hugga för mig av filterstrumpa, hållare, och eventuellt en osmosbehållare eller generic filter burk.

Men jag har inte bestämt mig än, delvis för att kvällens kostnader spelar in. Firar en polares födelsedag.

B!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 6 månader senare...

Bumpar upp en gammal tråd igen då det strax är dags att beställa igen. Men jag var inte riktigt nöjd med lamporna från Fish-Street då dessa verkar hålla lite varierande kvalité. Någon som upptäckt att ReefShop's lampor känns lite tveksamma att satsa på? Jag har 2 FS-lampor och en RS-lampa i min ramp idag... Den ena FS-lampan ser jättefin ut i färgen och RS-lampan ännu bättre. Men den andra FS-lampan är väldigt gulaktig i skenet! Därför funderar jag på att satsa på beställningar från ReefShops i fortsättningen... Någon som har erfarenheter av någon eller kanske båda leverantörernas lampor och kan komma med tips?

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...