Gå till innehåll

Igelkottshjälp!!!


alexochingencarina

Rekommenderade inlägg

Jo, vi vet...en igelkottsfisk behöver stort utrymme, och vi har som kanske bekant 130L RSM, men mot bättre vetande och av kärlek vid första ögonkastet så köpte vi en för två veckor sen. I karet fanns sedan tidigare två clowner, en palettkirurg, en scopa-kirurg(sorry lekmannatermerna), en Goby och ett par eremiter, en langust och en putsarräka.

Anyway: igelkotten har inte ätit nåt vi provat med under dessa veckor. Vi har provat artemia, pellets, rom, räka, bläckfisk och mussla utan någon som helst framgång. Idag såg fisken emellertid döende ut(och vem skulle inte om man inte ätit på två veckor)så vi flyttade över den till vårt nanokar på 20 liter för att den inte skulle förgifta hela karet ifall den dog. Döm om vår förvåning när den börjar simma runt, pigg som en mört ;) Så vi tänkte.."äh, kasta ner lite käk och se om den tar nåt"....och det gjorde han! Äter med god aptit artemia och mussla(ratar fortfarande pellets)...

Men WHAT NOW????? Jag är fullt med på att vänta ett tag & kolla om han lever...men man kanske får introducera honom i det stora karet igen i så fall....vad tror ni??? vad hände? Vad händer? Nån som har erfarenhet???

Alla svar emottages med stor tacksamhet!!!

Hälsningar

Carina

PS han är pytteliten, bara ca 2,5cm lång DS

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...