Gå till innehåll

små sjöstjärnor


skurken

Rekommenderade inlägg

ok tack snabbt svar :) men det kom så många på kort tid det va det jag reagerade på. en annan fråga kanske lite of topic men jag hade 2 clowner som dog med en dags mellanrum på exakt samma ställe i karet? alla värden verkar vara helt ok mina eldräkor och sniglar o sjögurkan verkar må bra.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Omöjligt att säga vad det skulle vara. Hur länge har du haft igång ditt akvarium? Du startade en tråd för några veckor sen som jag minns för jag skrattade lite åt ditt rika språk :-)

Var det då du startade karet?

Vad har du för värden?

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

nja det är drygt 2 månader sen det startade och då va ändå 80% av vattnet från det förra karet jag köpte sakerna ifrån så det va väl inkört. har ju bara dom där stickorna och kolla värden med o dom kan man väl egentligen bara ha till coctail pinnar om jag förstått samma med saltmätaren viparm kör jag. visar ju för fan olika varje gång man tar ett test. men enligt coctailpinnarna ska det va ok. men får väl dra o köpa riktiga saker.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Dom där pinnarna kan du kasta direkt. Sen kan du kontrollmäta vipparmen, antingen hos någon som har en rafraktometer, eller om du blandar 1 liter saltvatten noggrannt enligt AquaCalcs rekommenderade mängd salt.

Det vanligaste problemet med vipparm är väl ändå att det finns en liten luftbubbla på den någonstans som får den att visa fel. Kolla det noggrannt.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...