Jump to content

Nya betalvägar Stödjande medlemmar


Recommended Posts

Hej alla glada saltisar,

 

Vi har under detta år arbetat mycket i föreningen att effektivisera administrationen av forumet. Då vi arbetar ideellt vill vi komma allt närmare delvis och/eller helautomatiska lösningar så att den tiden vi jobbar för er medlemmar och forumet handlar mer om saker som syns, exempelvis i form av olika aktiviteter. 

 

Ett av våra fokusområden har varit att minska arbetsbelastningen för den medlemsansvarige, då rollen har inneburit en hel del manuell handpåläggning.

 

Vi kan nu meddela att vi har kommit halvvägs i denna flerstegsraket, som innebär att när allting är klart kommer ni att slussas direkt till betalningen från Saltvattensguiden.se när ni väljer någon av de olika prenumerationsplanerna under denna flik.

 

För tillfället behövs dock fortfarande en inbetalning som vanligt men vi vill gärna att ni gör det via att beställa en prenumeration, då ett annat steg i det hela är att minska administrationen i att hålla ett register med aktiva stödjande medlemmar som nu migreras in i hemsidans databas.

 

Skulle det vara några som helst frågetecken är ni välkomna att skicka ett PM eller skriva i denna tråd så tar vi det därifrån. Tanken med det hela är att i slutänden göra det smidigare för båda parter. Vill man betala in på vårt bankgiro likt tidigare är detta också möjligt.

 

Med vänliga hälsningar,

 

Föreningen Saltvattensguiden.se

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...