Gå till innehåll

Transportere akvarium fra Stockholm til Stömstad


gaultier

Rekommenderade inlägg

Hei,

Jeg og en kamerat skal bestille akvarier fra Globefish. Problemet er at vi bor i Skien, Norge og det er laangt til stockholm. vi undersøker derfor muligheten med å få akvariene fraktet til strømstad slik at vi kan ta båten over og laste om der, og kjøre resten av veien i norge selv.

lurer derfor på om noen her inne har erfaring med transportfirmaer/ flyttebyråer som tar slike oppdrag, evt har tips til hvem vi burde kontakte?

karene blir ganske like 180/160*60*50 (l,d,h)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag tror det blir billigare och säkrare för er ifall ni kör själva. Hyr en bil stor nog och ta en heldag över gränsen, gissar på att det blir både billigare och känns nog säkrare än att låta någon först och främst tillverka transportlådan, sedan ha tillräckligt med folk som kan lasta det och till sist få någon att köra det till Strömstad. Den sista delen är väl det lättaste, även om de säkert tar ut en extra avgift eftersom de kommer få stå för kostnaderna ifall karet spricker, vilket sker oftare än att tex en soffa går i sönder under transport, men bortsett från det så är det nog inga problem. :) Ringde Globefish och pratade med dem själva om detta med at transportera ett akvarium och de rekommenderade att jag själv skulle ta mig till dem och sedan köra det själva. De har haft allt för många missöden för att erbjuda transport med firma.

Lycka till!

(Alternativt kan ni lägga ut en annons här och se om det är någon som har lust att köra det till er mot körersättning.)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jeg utför transporter av ulike typer. Denne transport kommer att koste en skaplig peng vill jeg tro. Det blir biligst om dere gjör hele transporten uten omlastning på veien, hviss dere er intrisert av hjelp og kostnadsforslag kan dere ringe på 070-4916535 nå till uka så får vi se va kann gjöre.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...