Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

ormet

Vi söker föreningsmedlemmar! 2018

2 inlägg i detta ämne

Hej alla forumsmedlemmar!

2018 ser ett utökat behov av medlemmar i föreningen som vill hjälpa till att driva Saltvattensguiden framåt. 

 

SG fungerar som så att vi har medlemmar som driver sajten och föreningen framåt och för att bli medlem måste man bli inröstad i föreningen (att betala in pengar som stödjande medlem på forumet gör alltså inte att man blir medlem i själva föreningen). I prinicp varje år väljer någon/några medlemmar att lämna föreningen och vi tar då in nya ansökningar. Vi är ett gäng killar (ja ni läste rätt, inga tjejer i föreningen för tillfället) med god stämning och ett stort intresse för detta forum och NU är chansen DIN att vara med och forma SG framöver. Vi vill att Du skickar in en ansökan via PM till ormet. Det finns flera roller man kan vara med och besätta. Börja med att skicka in din skriftliga ansökan så hör vi av oss och diskuterar en ev. roll i föreningen. Ofta väljs personer in som Moderator för att med tiden växa in i Styrelseuppdrag. Vi vill att du skriver lite kort om dig själv och varför du tror att du passar bra och vad du kan göra för SG.

 

Dom roller som finns i föreningen verksamhetsåret 2018 är:

1. Ordförande

2. Kassör

3. Teamledare Moderatorer

4. Moderator

5. Teknikansvarig

6. Webbansvarig

7. Medlemsansvarig

8. Annonsörsansvarig

9. Redaktör

10. Social Media Redaktör - Vakant

 

Vi söker SÄRSKILT personer med god kunskap om IT & Teknik (Webb-fokuserad sådan) för att skapa ett ännu bättre forum med mer funktioner & tjänster.

Vi söker även personer som brinner för PR & Marknadsföring för att axla rollen som Social Media Redaktör & som till viss mån kan avlasta Annonsörsansvarig.

Skicka din ansökan snarast då valberedningen jobbar löpande med sitt uppdrag. Skicka via PM till mig, ormet (Daniel Odell)

4 personer gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Bumpar inlägget. Vi har fått in 2 finfina ansökningar. Jag är övertygad om att fler vill hjälpa till att göra SG ännu bättre!

2 personer gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu