Jump to content

Tribiani

Styrelse
 • Posts

  3,626
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by Tribiani

 1. Glöm inte att boka in vår butiksträff hos Salt i väst. Träffa andra saltisar, lyssna på Jonas Romans föredrag om vattenkemi och Focustronics maskiner. Jonas Roman kommer att vara på plats både lördag och söndag 11.00-11.30 Varmt välkomna!
 2. Hej alla saltisar! Helgen den 3-4 december kl. 11-14 tänker vi från föreningen hålla i en butiksträff hos Salt i väst. Välkomna in på en fika och saltsnack med likasinnade. Vi från Saltvattensguiden kommer att vara på plats lördagen den 3 december. Vi har bjudit in Jonas Roman för att hålla ett kort föredrag om vattenkemi och Focustronics maskiner. Föranmäl gärna till support@saltivast.se (anmälan är inte bindande men för att få lite koll på hur många som kommer) Varmt välkomna Plats: Salt i väst, Tagenevägen 14L 2:a vån, 42537 Hisings-Kärra Tid: 11-14 båda dagarna Salt i västs öppettider: Lördag 11-16 och söndag 11-15 Hålltid för Jonas Roman: 11.30-12.00 båda dagarna
 3. Tyvärr klarade inte applikationen "markera som såld" den senaste uppdateringen av forumet. Enligt tillverkaren borde det fungera. Vi får invänta en uppdatering.
 4. Härligt att se levande rev. I början av oktober är det kanon att vara där och dyka. 35 grader i luften och 28 grader i vattnet. Då kan man ligga i länge och njuta av allt fint under ytan
 5. Har du ett gammalt akvarium som du vill bli av med? Det behöver inte vara tätt då det ska vara till ökenråttor. Det bör helst vara större än 200 liter och helst finnas i närheten av Skåne. Hör av dig via pm
 6. Det ska gå att markera en annons som såld nu.
 7. Det finns ingen uppdaterad version av den applikationen än tyvärr
 8. Jag har kollat på det och det är inte så enkelt löst tyvärr. Programvaran erbjuder inte något alternativ att dölja artiklarna på högra sidan även om de har den statusen i artikelregistret. Dock bör vi översätta texten men som @kaptenen sa så används den texten i fler sammanhang och inte bara till artiklarna. Det är lite synd.
 9. Jo den ska vara där. Eventuellt i framtiden blir det en webbutik men just nu hanterar den bara stödjande medlemmar via Swish.
 10. Vi har några mindre saker kvar att lösa innan allt fungerar som det ska. Bland annat är det markera som såld i köp & sälj och Tapatalk. Upptäcker ni något som inte fungerar som det ska så rapportera gärna in det så gör vi vad vi kan för att lösa det. /Saltvattensguiden
 11. Flera av våra plug-ins och applikationer är avstängda för tillfället. Vi behöver säkerställa att de är uppdaterade och kompatibla med den nya programvaran som installerades tidigare idag. Det har gjorts både serveruppdatering och uppdatering av foumprogramvaran. Forumet kan bete sig lite konstigt i helgen och det var därför vi gick ut med information om att störningar kan ske under lördag och söndag. Förhoppningsvis har vi allt på plats senast söndag kväll.
 12. Jag gör likadant som @Jongen. Det funkar kanon i mobilens webbläsare.
 13. Nä det är inte klart än. Hmm får ta en titt på sorteringen.
 14. Vi håller för tillfället på att flytta de olika trådarna till respektive storleksunderforum, Det kan bli lite stökigt när vissa ligger kvar på det gamla stället och vissa har blivit flyttade till det nya. Hittar du inte din tråd så ta en titt i underforumen. Förhoppningen är att det ska bli enklare och tydligare att hitta.
 15. RapidLED har en del färdiga lösningar men även DIY lösningar. När jag byggde själv så handlade jag mycket från dem. https://rapidled.com/
 16. @wrang, vi får ta en titt på det här för idag ligger allas trådar i ett underforum istället för sju och de delas upp eller söks upp med hjälp av prefix och taggar.
 17. Skumt. Du ska kunna låsa upp dina egna annonser. Vi får kolla vidare på det här.
 18. Testa gärna igen @pepi. Applikationen är uppdaterad nu.
 19. Är det din annons bör du kunna avmarkera den
 20. Det är inte riktigt klart än hur den ska publiceras men vi kommer ut med info om var man kan få tag på den.
 21. Du hittar nybörjarartiklar här. Saltvattenskemi för Dummies finns även här. Vi (Saltvattensguiden) håller även på med en Nybörjarguide som snart publiceras.
×
×
 • Create New...