Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

jonasroman

Reefmeet, Norge, 24 mars 2019

1 inlägg i detta ämne

Välkomna alla svenska akvarister till den mkt trevliga dag. Ort annonseras senare, men förra året var det i den charmiga staden Dröback, och undertecknad tröttade ut auditoriet med kemi;_)

 

Trots det har jag fått förtroendet att föreläsa igen, men denna gång blir det mer praktiskt där jag pratar om mitt akvarium, mkt bilder, och utifrån det gör lite biologiska utflykter, samt pratar om min spännande resa från ide till produkt. 

 

Kul om så många svenskar som möjligt kommer, särskilt då vi pgr av sjöfartsmuseets ombyggnad inte kommer ha en egen träff där i år. 

 

/Jonas Roman

 

 

3 personer gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu