Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/14/2021 in Posts

 1. Sådär, då var första quizzet avslutat! Stort grattis till @mikoto som kammade hem alla rätt och är då vinnaren till ett N-Doc test ifrån Triton Labs Tack till alla medverkande på detta första quiz ifrån oss på Saltvattensguiden.se PS. Det är givetvis fritt fram att fortsätta köra quizzet fast utan priser!
  3 points
 2. Hej Robin! I övrigt mår alla koraller bra. Jag har faktiskt tagit bort sanden i hörnet efterskm att dino/cyano på sanden störde fungian, den ligger i ett hörn med lågt flöde. Det känns som att den mår lite bättre sedan den sitter direkt på glasbotten. Egentligen började problemet när jag blåste lite på själva korallerna, i början gjorde jag det för hårt vilket skadade vissa. Och då började algerna växa på de skadade ytorna vilket gjorde att jag behövde blåsa igen osv. Nu fortsätter jag göra det fast mycket mer försiktigt vilket gjorde till exempel att pocilloporan återhämtade sig helt
  1 point
 3. Måste göra lite plats i karet, någon som är sugen på en S Hystrix modell stor? Gissar på 35-40x20-25cm, kan bli många mindre kolonier eller fraggar för den som vill Har även en relativt stor(kanske 20x20cm) grön Pavona som skulle behöva nytt hem. 300kr/st el båda för 500, hämtas I Åstorp, skickas inte!
  1 point
 4. Kolla med meeres aquaristik, inte omöjligt de har på lager.
  1 point
 5. 99,752% säker på cyano. Skulle inte påstå dino, men som @nike83 säger så måste man ha mikroskop för o avgöra.
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...