Jump to content

Snapper

Medlem
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Thomas
 • City
  Karlshamn
 • Antal år inom saltvatten
  Började Maj 2007
 • Akvarievolym
  900
 • Om JA vid skummare - Vilken
  Deltec
 • Antal år inom sötvatten
  36 år
 • Använder du Osmosvatten
  Ja
 • Hur många kilo kevande sten har du i akvariet
  100
 • Storlek på sump
  200
 • Använder du UV-C
  Ja
 • Använder du zeolitbaserad metod
  Ja

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stefan, jag har köpt mina Zetlight hos Activa zoo (activazoo.se). Har man väl sett skillnaden på ramperna irl så är nog inte valet så svårt. Lycka till!
 2. Om jag minns rätt så måste du sätta ramperna i SLAVE läge först och har för mig att du gör det genom att trycka på IN knappen på fjärrkontrollen.
 3. Du behöver ingen nätdel om du ska använda den med ZT6600 då den drivs med ström från ramperna. Däremot behöver du skaffa audiokablar 3,5 mm stereo. Finns ex. på Biltema i olika längder. http://www.biltema.se/sv/Kontor---Teknik/TV-ljud-och-bild/Kablar/35-mm/35-mm---35-mm-2000033432/ //Thomas
 4. Tycker också nya Reefer-serien är grymt snygg och priserna är väl helt ok för att vara i Sverige . Funderar själv på någon av de mindre varianterna. Hittade youtubeklipp som visar rätt bra hur de funkar. Tyvärr kan jag inte tyska så ni som är hejare på tyska får gärna dela med er om det något spännande som sägs...
 5. Ja det fungerar utmärkt! Kommer lite bilder på hela karet om en två veckor när jag byggt färdigt revet. Tycker ljusspridningen är bättre och jämnare nu med två zt6600 än när jag körde med fyra Razor 120...
 6. Hittade lite mer info om controllern Zetlight zn1001 för upp till två ZT6600
 7. Kopplade ihop mina båda ZT6600 idag och tycker det blev snyggt så in i bängen! Är riktigt jäkla nöjd!!! Går att köra båda med en fjärr, så efter grundinställningen kan jag nu styra/ställa in båda samtidigt om jag håller fjärren i lämplig vinkel. Ska dock beställa duo-controllern snarast då jag vill ha sunrise/ sunset över två ramper, dvs den börjar i ena änden av rampen och går sedan sakta över till nästa.
 8. Ja det ska den Om du kollar på länken i mitt förra inlägg och på tredje miniatyrbilden så står det lite vilka ramper som den passar till.
 9. ZN1001 heter den (eller zn1004 om du tänkt köra fler än två) http://euro.zetreef.com/producto/controlador-zn1001/ I butiken jag köpte rampen sa de att styrenheten nog går att beställa om ett par veckor, så det passar mig ganska bra.
 10. Har inte hunnit testa med två ännu, men rapporterar när jag fått loss tummen Bör funka att hänga ihop två stycken med rundstång i stål el liknande. Skulle det bågna lite så bara bocka den lite i motsatt riktning. Tror att båda reagerar på samma fjärr direkt ur kartongen så bara du står i läge så de kan ta emot signal från samma fjärr så bör det gå. Ska köra så (om det funkar som tänkt) tills jag kan beställa den externa styrenheten så jag kan köra soluppgång mm över båda.
 11. Jepp, kommer köra båda över samma kar. Har tänkt att bara koppla ihop dem med rundstänger av samma dimension som stativet. Bör funka bra Har inte hunnit/orkat testa med båda zt6600 ännu då jag rev ner mitt rev för någon vecka sedan då jag tänkte testa en ny scape jag varit sugen på ett tag. Givetvis gick det åt grymt mycket mer revepoxy än jag räknat med (såklart), men får en ny laddning i veckan som förhoppningsvis räcker till så jag kan få färdigt i burken. Så hoppas kunna visa lite bilder på både belysning o rev när det är färdigt.
 12. Kul Ronnie! Har precis beställt min andra ZT-6600 så det blir nog snart en uppdatering i tråden från mig också!
 13. Har du fått testresultaten ännu Henrik? Eller hur lång tid tar Triton Labs på sig med testerna? Spännade att se resultatet!
×
×
 • Create New...