Jump to content

Arcticreef

Medlem
 • Posts

  1,564
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Arcticreef

 1. 24 minutes ago, Lasse said:

  Då duger inte jag. Bra på akvarier men usel på landningar. Min gamle flyglärare hävdade att kråkorna gjorde mjukare landningar än jag. Det var min sista vecka som flygelev ?

   

  Sincerely Lasse 

  ?

 2. 3 minutes ago, Lasse said:

  Nu spökar det igen ?

   

  Vart befinner du dig nuförtiden och har du någon burk?

   

  MVH Lasse

  Lite överallt. Just nu i Leksand men snurrar mellan Stockholm, Esbo o Miami. Hade till nyligen två burkar, en i Esbo och en i Sthlm. Fick tyvärr lägga ned sthlmsburken tillfälligt. Båda söt, tyvärr. Men planerar en saltburk av det mer experimentella slaget för Sthlm. Det är bara en övernattningslägenhet så den måste vara extremt lättskött. Annars har turen  att ha en viss akvariehandlare på krypavstånd...

   

  hur går det själv?

 3. Leffe går från klarhet till klarhet. Som ni kanske vet installerade han en SPS burk i sin privatjet häromåret. Nyligen meddelades det att han även installerat en ROI anläggning i planet som kondenserar fuktigheten ur luften på 12000 meter. Så i samband med en weekendtripp till maldiverna lyckades han utföra ett 70 procentigt vattenbyte i burken (900 liter) över Afrika. 

  • Haha 2
 4. Själv använder jag 200 micronsockor. Kombinerar det med lite ättika i vattnet. Det är utan tvekan det effektivaste sättet jag har funnit för att få ned näringsnivåer samt att förvandla vattnet till "flytande luft". Vad har ni för erfarenheter?

 5. Christer, du blandade ihop det lite - det är tvärtom, Ron kommer att ersätta mig på Triton!

  Han tröttnade på att stå i skuggan av "Riffmeister" Keith och sadlar nu om för att "Reefmeister".

  Tror stackars Ron har en släng av dsylsexi :)

  Javisstja, så var det. Rock'n'roll!

 6. Har legat lite lågt här ett tag men idag uppdaterade jag belysningen. Tog bort 4x54 rampen och tryckte dit 2 Kessil 360 wide angle LEDs. Mär kräm samt enkelt reglerbar färg. Ger också bättre tillgång till tanken ovanifrån. Sen gillar jag akvarier med en "lab look".

  hade tyvärr bara iPhone att fota med.

  post-3231-14468932799_thumb.jpg

×
×
 • Create New...