Gå till innehåll

SydpOlof

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Läste på saltvattensakvarium tidigare och där stod en del bra saker, får nog återgå till den sidan =). Hade nog tänkt starta med väldigt enkla saker dvs inte koraller osv utan dekorativa stenar och försöka få igång ett bra vattensystem med bra värden. Inriktar mig på tekniken i första hand så vattnet blir i bra balans. Cirkulationspumpar, salt, saltmätare, skummare(bra eller rent av nödvändigt?), sump?(nödvändigt eller för de som vill ha det proffsigare?)
  2. Har ett 500 litersakvarium jag hade tänkt förvandla till en levande möbel(dvs ett saltvattensakvarium). Men har även ett 100 liters jag först hade tänkt prova med för att komma igång och få in känslan för saltvatten, lära mig systemet osv. Vad krävs mer än cirkulationspumpar och då saltvatten för att få en stabil miljö? utgå från det nödvändigaste nu eftersom jag är nybörjare inom området och hade tänkt starta lite lätt och enkelt.
  3. någon som vet hur man skapar en egen tråd?
  4. Har ett 500 liters helglasakvarium som jag tänkt ska bli en levande prydnad. Min fråga är då vad det nödvändigaste i utrustningsväg är för att få ett stabilt saltvattensakvarium? Något utöver cirkulationspumpar och saltvatten man behöver?
×
×
  • Skapa Ny...