Gå till innehåll

scuba-matt

Medlem
  • Antal inlägg

    51
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Akvarium med 3 fack, borrat i första och sista facket, inkl. pvcgenomföringar/-rör, samt aluminiumställning med skjutdörrar säljes för en tusenlapp. Har använts i odling av både fisk och koraller. I gott skick. Det finns även sump om intresse för det finns…även den 1000kr Finns att hämta i Tyresö.
  2. Den kommer troligtvis skickas iväg närmaste dagarna till en kille som väntas komma hem e hans semester, men skulle det hunnit ändras så återkommer jag! Markerar den som såld när/om den skickats!
  3. Säljer en Eheim StreamON+ 6500 Skick: oanvänd/”ny” Pris: 500kr
  4. Säljer en 4-kanals-Doserpump fr Jecod DP-4 (oanvänd/”ny” i orginalförpackning). Köpte denna för ngt år sedan (ca 1500kr) som reserv till en GroTech tec 4 som vid tillfället strulade. Men så efter kalibrering och byte av slangar/hjul så behövdes inte denna, och hamnade i hyllan för reservteknik. mitt pris: 800kr Den finns att hämta i Tyresö/Brevik alt. kan jag tänka mig att möta upp köpare på Södermalm eller någonstans på vägen dit. Vill köparen ha den skickad står ds. för frakten (PostNord).
  5. Säljer en Bubble King 180 Double Cone med en automatisk rengörande siliconskrapa fr Vertex…Vectra 180. Så lyxigt att det nä blir löjligt! Skummarpumpen är en Red Dragon 3, RD3 Mini-Speedy 1500 Allt är i toppskick/som ny och nä helt ljudlös!! (Orginallock finns och ingår självklart)! I instruktionsboken står att den klarar system upp till 500L, vilket är en klar underdrift! Jag provade den i ett 1000L system och den slukade allt i den välgödda tanken…(mkt fisk) och lite Vodka! (Börjar redan ångra att jag ska sälja detta mästerverk)! Paketpris: 4995kr Kan hämtas i Tyresö/Brevik alt. kan jag tänka mig att möta upp köpare på Södermalm eller någonstans på vägen dit! Vill köpare ha den skickad så får ds. stå för frakten (PostNord).
  6. …forts. Och bilden med ATI 250 si- skummaren är en jämförelsebild mellan Deltec SCC 1660 och ATI:n Deltec-skummaren är den vita, för er som inte kan lista ut det själva!
  7. Säljer en Deltec SCC 1660-skummare med en sprillans ny DCC3-pump, i mkt bra skick/ny! Pris 2200kr exkl. frakt Hämtas i Tyresö/Brevik alt. jag kan tänka mig att möta upp köparen på Södermalm eller någonstans på vägen dit vid tillfälle! Vill man ha den skickat står köparen för frakten (PostNord).
  8. forts…lite skev bild, verkligheten har en mer jämn framtoning av färgerna och det lila/rosa skenet är tydligare irl!
  9. En 2-kanalig T5-belysning x 4 lysrör (24W) ifrån GIESEMANN säljes inkl. 4 st nä nya rör! (2 Blå, 1kallvitt & 1 lila/rosa). Måsvingereflektorer fr ATI ingår och är också de nä nya, vilka klart förbättrat kapaciteten (nä som att köra 8 st rör) Fantastiskt fin färgåtergivning på koraller, i synnerhet på SPS:er! Pris: 1800kr Hämtas i Tyresö/Brevik alt. jag kan tänka mig att möta upp köpare på Södermalm eller någonstans på vägen dit. Vill man ha den skickad så står man också för fraktkostnad (PostNord).
  10. Säljer ett Nytt/Oanvänt Deltec FR 509, universalfilter/fluidized bed filter. (Nypris ca 1500kr) Mitt pris: 1200kr Kan hämtas i Tyresö/Brevik alt. kan tänka mig att möta upp köpare på Södermalm eller någonstans på vägen vid tillfälle. Vill köpare ha det skickat står också ds. för frakten (PostNord).
  11. Säljer en Tunze Turbelle Nanostream 6015, i mkt gott skick! Ligger i orginalförpackningen. Hämtas i Tyresö/Brevik alt. kan tänka mig att möta upp köparen på Södermalm eller någonstans på vägen dit. Vill man ha den hemskickad står köparen för frakten (PostNord). Pris: 250kr
×
×
  • Skapa Ny...