Gå till innehåll

Kajan

Medlem
  • Antal inlägg

    33
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Patrik
  • Stad
    Malmö
  • Akvarievolym
    112

Kajan's prestationer

Nyfiken mandarinfisk

Nyfiken mandarinfisk (4/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Ser ut som mitt gjorde för 5 månader sedan. Lycka till
  2. Mattias det var den arten. jävligt känslig art det måste vara, den enda exponeringen var hanteringen i djuraffären och den från påsen till vattnet =( men men nu har vi alla lärt oss något nytt antar jag. En sak är iallafall positv, jag behöver inte gå på jakt efter krabbor!! Får se om den överlever det ser inte ljust ut iallafall.
  3. ok men det där med att en sjöstärna varit ovan vatten tror jag inte riktigt stämmer, när tidvattet går tillbaka så ser man ofta sjöstjärnor på botten i tex asien. Dom blir ju utsatta för "inget vatten" om man nu ska kalla det för det, och dom mår prima även dagen efter när det är tid för nästa EB
  4. jodå mitt akvarium är nystartatca 1,5 månad men det kan inte orsaka att sjöstjärnan är halvt uppäten eller? Droppacklimatisera kan jag inte påstå att jag gjort men den låg och guppa i påsen 5-6 timmar innan. har du någon sida där sådana bilder visas?
  5. Köpte i lördags en röd sjöstärna tillsammans med 4 turbo snäckor och en liten blåbenad eremit. I söndags klättra sjöstärnan bakom mina levandestenar och stanna där tills i måndags, då när den dök upp ser jag att alla fyra armarna har blivit uppätna på toppen? (bild) http://img138.imageshack.us/img138/6462/sj1pa0.jpg Vad kan ha gjort detta??? Vad har hänt, min första tanke var eremiten, men den är så pass liten att den inte kan orsakat detta. Kan det finnas en krabba någonstans ?? Har ni några erfarenheter av detta? I nuläget så ramlar den sönder totalt hittar delar överallt.
  6. http://www.youtube.com/watch?v=SQQ7lSuFpik&feature=related hmm
  7. Jag tror att du kommer ångra dig om du startar så litet. Jag tänkte likadant som du när jag skulle starta 54l men jag köpte ett 112 istället. Rio skummaren har jag försökt få tag på ett tag nu så lycka till =) Den är säkert helt ok, men tänk på att man får vad man betalar för. Ljuset är jag inte så bra på men dom säger väl 1w per liter eller något likande. lycka till
  8. Känns som du undersökt lite, måste hålla med dig om att ff är riktigt trevliga tyvärr så är det ett litet utbud jämnfört med ZG, Zoocity senast jag var där och fråga, sålde dom inte någonting till salt "ÄNNU" men det var någon vecka sedan iof.
  9. Vart i malmö brukar du handla zoogiganten eller fiske fiskar?
  10. Tack för tipset angående slangen, jag hade en sådan hemma men tyvärr så var den för liten. anemonen (om det nu var en anemon)råkade jag nog ta dö på när jag fick den briljanta iden att försöka flytta den.
  11. http://img237.imageshack.us/img237/2758/p3283131va5.jpg http://img237.imageshack.us/img237/2664/p3283143no6.jpg Vad är det vi ser ? Den har suttit på en levandesten men försvann för 2 dagar sen och nu ligger den under samma Ls.
  12. ingen som har något tips om fluvals ytavrin?
×
×
  • Skapa Ny...