Gå till innehåll

Mörkösture

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Testa att skifta plats på lamporna i armaturen så ser du vilken som lyser. Jag sätter en tia på att det är lampan som är slut..
  2. de flesta mellanringarna saknar överföringen (elektrisk eller skruv) mellan kamerahus och objektiv så därför får man ställa fokusen manuellt.
  3. sämre skärpa? den uppfattningen har inte jag, mellanringar är ju bara en distans utan någon lins som ljuset bryts igenom. Telekonverter däremot har ju linser men har inget med förbättrad närbildsfoto att göra. Där kan du få en viss försämring av bilden om telekonvertern är av sämre kvalitet. Men manuellfokus åker du på med mellanringarna iofs.
  4. korallrevet i södertälje hade fått in runt 20 st i förrgår..
  5. Nu är vi tillbaka på ruta ett igen Ted.. läs igenom den här tråden från början, jag trodde vi rett ut grunderna redan... suck.
  6. jag har haft sån där på båten när jag fiskat. Har för mig att det hände nångång att den slog ifrån på överhettningsskyddet.. så att ha den 24/7 är jag tveksam till. Misstänker att den också kan värma upp vattnet i och med att motorn sitter i vattnet och blir hyfsat varm. Iof var dett en motor från början på 2000-talet, de har kanske blivit mer effektiva nu.. Annars ska väl riktiga män ha saker som går på bensin??
  7. Jag letar efter en lampa som komplement till min MH lampa på ett 230 liters kar. Önskemålet är att det ska vara blåaktigt ljus typ Oceanic blue men att det inte ska vara T8 eller T5. Gärna någon spotlight variant med E14 eller E27 gänga. I nödfall kan det funka med någon stiftlampa typ PL. Vad finns det på marknaden som ni kan rekommendera?
×
×
  • Skapa Ny...