Gå till innehåll

Muränan

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Jimmy
  • Stad
    Norrköping
  • Akvarievolym
    31 Liter

Muränan's prestationer

Klättrande eremit

Klättrande eremit (3/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Här kan du kolla in mitt bygge, det är ett Aquatic Nature Evolution 37lit som jag har köp ny belysning,pumpar,värmare,kamm ja allt är nytt, den är inte klar ännu men jag siktar på att få bygget klart den närmsta månaden. https://www.saltvattensguiden.se/forumet/showthread.php?t=23271 Fråga mig om du undrar över något.
  2. Nu börjar det hända grejer, här är lite bilder på prylarna innan jag börjat bygga, jag kommer även lägga upp bilder då och då så att ni kan se hur projektet går. Om ni ser något som är helgalet så är jag tacksam om ni säger till.
  3. I ytavrinningsboxens två utblåshål så har jag sett att man kan ha en sak man kan sätta/skruva fast så att man kan rikta vattenströmmarna, var finns sånna?
  4. Nej skämt o sido. Ville bara kolla om mitt namn kom med. Laggeman är du nöjd
  5. Glasmästarn fixar detta åt mig, han kan ta hem vit och svart, och den är 3mm tjock så allt blir perfekt, sen när rampen är klar så skall jag beställa från Drakfisken nano armaturerna, det blir 2st vita och 2st blå rör. Jag passar även på att beställa från glasmästaren en överrinningsskiva i svart så kan jag lägga värmaren, cirk pump och filter där bakom. jag ska lägga upp bilderna på projektet när jag drar igång rejält.
  6. Jag var på Bauhaus idag, de hade inget som jag kunde använda, jag får väl söka vidare till glasmästare..
  7. Var köper du kammen och den svarta skivan? finns det någon på nätet som har detta? mvh Jimmy
  8. Hej! Jag ska bygga en belysningsramp till mitt lilla akvarie, jag var inne på att bygga den i aluminium och då ha en heltäckande "låda". Jag ska ha 4st rör "nano T5" från Drakfisken. Men jag har sett att visa av er har byggt saker i plastskivor som ni har limmat ihop. Är det någon som vet var jag kan få tag i plastskivor som är 3-5mm tjocka och gärna i vit eller svart som jag kan limma ihop själv.
  9. Behöver jag ha en "nano" skummare till ett så litet akvarie på 31liter ??
  10. Tack för svaren! De där tipsen om Drakfiskens belysning är Uber bra, det underlättar hela bygget , om jag kör ett 2rörs och en 1rörs variant kommer jag då behöva fläktar under den aluminumkåpa jag tänkt bygga? men vad tycker ni jag skall ha för pumpsystem, kan jag ha ett litet innefilter och en cirkulationspump. Här är länkar/bild till den utrustning jag tänkt: http://www.tritonakvarium.se/product.asp?product=193⊂=0&page=1 http://grand-prix.se/product_info.php/products_id/4701?sid=ea584b43e441cbb89c05d58355948720 Och en doppvärmare på 25watt
  11. Hej! Jag har sysslat med Sötvatten i många många år, men nu så vill jag ha ett litet saltvattenakvarie i vardagsrummet, på den bifogade bilden så är akvariet som jag har tänk ha saltvatten i, och de djur jag har tänkt är Max 2st Clowner och en Anemon till dem, kanske en räka eller nåt på botten, Men vad tycker ni jag skall ha för utrustning till detta lilla akvarie, och tycker ni att jag är en djurplågare med att ha clownerna i burken? om jag skulle se att fiskarna inte skulle må bra så lämnar jag bort dem direkt. Här nere är bilderna på akvariet och belysningen som jag ska ha 3st av. Belysningen skall jag sedan bygga in i en heltäckande aluminium. Hur som helst, vad skall jag ha för prylar och har ni något tips på annan belyssning så tack för det http://www.aquatic-nature.be/2eng_spectralux.html Belysnings fakta.doc
×
×
  • Skapa Ny...