Gå till innehåll

ugglebo

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Måste tacka för en trevlig träff, gott kaffe och trevligt sällskap , nu vet man hur ett kar skall se ut . otroligt snyggt kar, . /caj
  2. Hittade en länk med två nerladdningsbara digitala guider på http://www.coralidea.com/index.html en för koraller/anemoner och en för fiskar .. : Jag kan inte avgöra om all är rätt identiferade.
  3. En clown i bubbelanemon från en mycket trevlig saltträffen i lördags
  4. sorry länken är här http://www.coralforum.com/forums/showthread.php?t=27577&page=1
  5. hittade detta , dom verkade inte direkt nöjda
  6. kul att träffa er alla , mycket input och gõtt snack , igår gick hela dagen åt att hämta mitt nya kar från Henrik.Å 935L hoppas att man aldrig mer behöver flytta detta igen , behövdes en hel del muskler .. med nu är det på plats och satt i våg . så nu återstår bara det roliga..
  7. efter att jag kom ut ur manhålet(en del på ett fartyg så ingen tror något annat) så såg jag en man med en vision (akvarium till alla ) jag blev frälst .... och på den vägen är det.. eller hur var det lasse??
  8. Nu när jag skall starta upp ett salt igen så skulle det vara kul att kolla och diskutera med er som har kört salt länge..SÅ JAG KOMMER GÄRNA /CAJ
  9. Då var man i träsket igen .. några år sedan sist ... pengar på väg (man skall vara stödmedlem ) har man inte 100 kr över .. så borde man nog kolla på en annan hobby Typ samla tomflaskor.. fast det blir dj...vligt dyrt att åka till affären och panta dem ... även om man är student ..
×
×
  • Skapa Ny...