Gå till innehåll

Lable

Medlem
  • Antal inlägg

    273
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. HAHAHAHHA roligaste tråden ever :-D Där fick man sig allt ett gott skratt :-) Go Ted!
  2. Tjena Jimmy!

    Jag har en fråga om kameran, den verkar ha fått för sig att ställa in sig på något typ av läge (där man inte kommer åt någon anställning alls), nästan som om den har re-settat sig och körs i noll-funktions-läge... det här hände efter en dykning, det var lite kondens på "fönstret", kan det bero på det? Annars har den funkat helt felfritt =)

    Jag har fotat en massa fisk,koraller, lägre djur och jag hittade till och med något kul svampdjur (tror jag hehe) jag lägger upp bilden på id-sidan så kanske någon kan säga vad det är ^^ mvh från kroatien. Nino

  3. jag får mail om PM och nya inlägg i bevakade trådar, och jag hotmail. Problemet fixat eller?
  4. jag tar tillbaka det där... :-) Jag tycker att forumet är bra nu, det enda jag stör mig på är att det är så "rörigt"
  5. Nu tar jag mig friheten och kommer med ett förslag, jag kan inget om programmering eller så, men mitt "förslag" är hur jag skulle vilja att forumet såg ut, så det kommer bara bilder och ingen BETAversion :-) Jag sätter igång nu :-)
  6. nu är det helt plant, fick låna en kompis lasergrej som tyckte att det var helt plant ^^ jag kör ändå med 1cm frigolit under karet, bara för att! :-D Tack för allt hjälp! såg ni att överskriften ändrades av någon anledning?
  7. Fan... aja, jag får väl köra med den lite i uppstarten, sen när ekonomin tilåter är det bara att uppgradera för min del, tack för svaret
  8. en fråga, hus fungerar din visi-jet? Jag har en likadan, är den bra? skummar den tillräckligt eller är det som så många andra tycker, en leksak?
  9. hehe, just då kommer min mamma in i rummet och ser ditt senaste inlägg och säger: -bra att någonting i den här hobbyn är enkelt!... hehe ^^
  10. ingen aning faktiskt, men om den inte släpper några ämnen till vattnet så borde det väl gå. Vänta på att någon mer erfaren svarar :-) Funkar skummaren som den ska?
  11. men ska inte mattan eller frigoliten vara mellan karet och bänken? för det var typ så jag tänkte ha det..
  12. sådär ja! Nu tror jag inte att det blir mycket planare än såhär! Snart bär det av mot K-rauta för inköp av frigolit ;-)
  13. Okej! Superbra då har jag ingenting att oroa mig för =-) Tack så mkt Mvh. Nino
  14. när jag mäter med vattenpass visar den att jag borde höja ena kanten med 3-4 mm och två kanter med 2 mm för att allting ska vara plant. Försöker jämna ut med underlag lite sen kör jag en tunn frigolitskiva mellan akvariet och spånskivan. Funkar det?
  15. Vänta tills skummaren kommer, sen ser du hur stort utblåset är, så tar du med dig slangen till din återförsäljare och ber honom/henne att hitta rätt modell för dig :-)
  16. Hejsan! Jag undrar hur plant det måste vara under akvariet för att det inte ska spricka. Min möbel är 2mm högre på ena sidan. Kan man fixa det med t.ex en frilotskiva under akvariet? Mvh. Nino
  17. Karet är inte igång än, Möbeln behöver justeras 2mm på ena sidan. Och jag har lite saker kvar att köpa in innan jag startar KVar har jag: Salt Levande sand Tester Osmos
  18. nä, det tror jag inte för att den inte är kopplad till en motor. du köpte väl den inte? du kunde ha fått min oanvända miniflotor om du hade frågat, men du visste ju inte att jag hade en :-/
  19. Man kan väl justera vattenflödet på ytavrinnaren men skruven som sitter på undersidan av den? Då kan man bestämma hur mycket vatten den tar från ytan och hur mycket från resten av akvariet =-) Men vänta på att någon mer erfaren svarar på frågan =-)
×
×
  • Skapa Ny...