Gå till innehåll

Roughrags

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Sorry det såg ju inte så bra ut ......det är en bubbletip. /Carina
  2. Hej Kan nån svara på varför min anemon ställer sig upp till natten när jag har släckt. Ha en bra kväll //Carina
  3. Hej Att alla tycker olika är ju ingen nyhet,så är det väl inom alla intressen. Men helt klart intressant med olika åsikter. Den har inte flyttat på sig sen vi satte ner den,men det kanske kommer,men hoppas att den stannar. Hur lång tid kan de ta innan den börjar flytta på sig ? Sen tycker jag att den lyfter sig och blir på höjden lite då och då. Färgen kommer väl lite mer med tiden eller ?Men jag tycker nog att bilden inte riktigt gör den rättvis.Lite mer färger har den nog. Mera tips tack och gärna vad jag kan ha för koraller och sånt... Ha en bra helg.
  4. Hej alla Efter att ha fått sonens saltvatten "clownhotell 58l" så var man ju tvungen att lära sig salt =) Vilken otrolig värld det är ! Var på akvarierleasing med hopp om att kunna skaffa nåt till mina clowner,men nybörjare som man är så är ju allt så lockande...kan ja ha en sån eller en sån. Men vilken otroligt sympatisk kille vi träffade där!! Han jobbade inte där man han kunde ju allt om just anemoner,om du läser detta TUSEN tack för all information. Ps. Den äter och mår bra =)=) Carina.
  5. Va roligt,men vad kan man förvänta sig då ? Är dom enkönade ? Carina.
  6. Hej Vad kan detta vara sjöharen satt på ett ställe och efteråt såg jag detta. Ser ju ut som stackarn har mask i massor =/ Carina.
  7. Hej Jag är ny här är 46 år utbildad undersköterska jobbar sen 2 år i djuraffär. Mvh Carina.
  8. Hej Här kommer en bild på en räka men vad kan det va för liten ? Och hittade också en liten stjärna. Man blir ju lite nyfiken. Bilderna är ju inte så bra men nån kanske kan gissa på nåt. =) Mvh Carina
×
×
  • Skapa Ny...