Jump to content

mickosch

Medlem
 • Content Count

  498
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Mikael
 • City
  Helsingborg
 • Antal år inom saltvatten
  8
 • Akvarievolym
  300+
 • Akvarie mått
  0
 • Akvarietillverkare
  Red sea
 • Ljusuppsättning
  LED

Recent Profile Visitors

960 profile views
 1. Jag gick in här för första gången för ett par dagar sen efter att inte varit här på säkert ett år, jag vet precis vad du menar. Jag sneglar på akvarium, funderar på vad jag vill etc. Men jag förstår dig helt och hållet. Och härligt att se att du är tillbaka, för ditt kar var något utöver det vanliga. Glömmer aldrig första gången jag såg din gigantiska mussla. Hoppas du hittar tillbaka! Mvh Micke
 2. Jag fick ingen upphängning alls med till min. Det får man antagligen köpa separat till. /Micke
 3. Känns som att det är väldigt olika. Köpte en fjärilsfisk en gång som funkade klockrent i karet, förutom med min mussla som den var på nästan omgående.
 4. Det blir de säkert. Men det frågade du inte efter.
 5. mickosch

  fars dag

  Lille fars dag då ?
 6. Såg något länkat att de skulle ha någon utförsäljning i Kristianstad med den 29e. Men har inte fått de bekräftat. Men kan vara värt att kolla upp. Verkade vara akvarium och tillbehör då.
 7. Jo absolut. 2 hål till är ju att rekommendera. Det var ju synd. För måtten är ju helt klart underbara.
 8. Det där karet hade ju varit ett grymt saltkar! Helt underbara mått på det! Jag skulle borrat det istället och kört på det.
 9. Såg det igår, riktigt bra!
 10. Tanken har helt klart slagit mig. Men sen är det med tillfällig förvaring av fisk etc. Men det borde ju iofs gå att ha i den nya sumpen tills det är färdigborrat och rördragningen mer eller mindre klart. Sen är det bänken. Måste ju nästan vara bäst att göra en ny bänk då. Bänken till karet är väldigt smal..
 11. Vad är de för skummare du kör ? Några problem att ha den placerad direkt i akvariet ? Ser väldigt bra ut! /Micke
 12. mickosch

  Tips

  Skölj den efter användning och låt den lufttorka. Gör likadant med mina fiskedrag för att krokarna inte ska rosta.
 13. Hmmm, tyvärr har akvariet fått stå till sidan lite då det vankats flytt med mera. Dock ska det tas upp ordentligt nu igen, nu till min fundering. Suger lite på om jag ska bygga ett nytt skåp och sätta in en sump eller om jag ska ta en lite mindre sump och använda skåpet som jag har. Nu är det ju så att jag inte är så intresserad av att borra i akvariet. Då till min tanke, är det någon som har provat http://www.tritonakvarium.se/tunze-overflow-box/2654-0 ? Ljudnivå ? Hur lätt sätter det igen ? Ge mig allt ni har om den! Samt vad ni tycker om bänk och sumpalternativet. Eller man ska rent av ge sig på att göra en egen balkong, med 3 rör ner istället. Ge mig allt ni har. /Micke
×
×
 • Create New...