Gå till innehåll

Piggelin

Medlem
  • Antal inlägg

    453
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Kan inte hitta någonstans hur man gör för att avvaktivera sitt konto. Kan någon berätta eller kanske någon mod kan avaktivera mitt konto!
  2. Viste inte där e ny sida på G. Så klart så spar på krutet till den nya..... Bra att hålla sig till en standard så alla läsare kan läsa sidan utan en massa lull lull osv. sen menyer och liknande försök göra det enkellt för er så ni slipper en massa jobb. Folk lär sig hitta ändå, såklart är det bra att det är användarvänligt med men enkelheten är att föredra så det inte blir rörigt och sen lätt för er med.
  3. Men kan man inte lägga om alla undermenyer så där blir en bra struktur på det hela. Eller det är mycket jobb? Det känns lite rörigt just nu med lite här o lite där och saker som bör hänga ihop ginner mapå flera olika ställen.
  4. Sökte på Tielfish men hitta inte. Någon som vet vad det är för en firre?
  5. Jaa perfekt en bra början i alla fall. Massor med menyer som borde rensas bort och städas undan. Både undermenyer och knapparna.
  6. Detta lät ju kul. Men tyvärr så fick jag som svar innan att de som vill komma på en träff vill se färdiga kar osv. Så får bli utan den inre kretsen i Svg syd som inte kommer till "nystartade" kar. Men jag tycker det hade varit kul att komma och bidra med något...
  7. Utan den knappen så ser forummenyerna perfekta ut. Lägger man till en till knapp så flyter texterna in i verandra igen så slipper vi den så är det ett stort + Dom kunde lagt in länken under den meny som heter snabblänkar.
  8. Sorry har inte haft tid skall läsa igenom vad ni skrivit det två senaste dagarna. Min fru kom hem nyss från en månads semester. Så jag har inte hunnit med datorn så mycket. kollar och återkommer i kväll eller i morgon. Edit... Tar det med en gång Säljaren har fått pengar för det inträffade det har gått mer än en månad sedan jag fick reda på att varan var skadad. Säljaren har fått ersättning av posten det sa de själv från Posten när jag kontaktade dem. När jag skulle hämta ut varan från mitt post ställe så sa de att varan var trasig. De sa att de reklamerar den för det är det bästa. Inte bra att jag hämtar ut varan utan låt posten ha kvar varan för då går det smidigast. När mitt utlämningställe visade paketet så var det trasslat och det var bra emblaretat. Varan betalade jag i februari ca säljaren skyllde lite på bussgods att de strulat osv men tilslut så sa han att posten var bättre och då kom varan.
  9. Det var just paysongaranti jag tänkte på... Kanske kan forumet ha den tjänsten men kostnaden är 50 kr som går till forumet....
  10. Vist skulle man släppa det men då är det liksom fritt fram att man kan göra lite som man vill. Låt oss säga att jag slänger upp hela mitt kar i delar 400 kr här o där från flera användare blir ju pengar av det och det kan vara väldigt frestande att göra om man resonerar som du att folk skiter i det. Så ja jag vet inte svårt fall men något käns ju att man vill göra.
  11. Summan är 400 kr. Svårt fall för pengarna i sig spelar ju inte så stor roll men på något vis vill man ju att det skall kännas för annars så är det ju fritt fram att leka gangster när man känner för det. Det slutar då med att ingen kan köpa och sälja osv. Då är ju ända alternativet typ Paypal osv. Kanske skall forumet satsa på den biten så man gör det enkellt med länkar osv så snart man skapar en säljesannons så skapas länk till paypal osv.
  12. Perfekt TACK! 10 stycken från denna ort så det ser ljust ut Tyvärr bara 6 aktiva senare tiden men det räcker nog..... Kan ju vara bra med ett PM till dessa om han inte träder fram efter brev osv....
  13. Hur söker man på forumet om någon kanske bor på samma ort som kännder dåren. Vet man skall kunna söka på användare från en specifik ort..
  14. Ja vad säger man. Bra i alla fall att vi diskuterar problemen. Som vissa skriver hade det varit bra om säljaren hade tagit sin verision men tyvärr så kommer den troligen aldrig att komma. Men jag kommer skicka brev om det inträffade sen återstår att se vad som händer om inget händer så blir det polisanmälan samt meddelande till moderatorer. Funderar starkt att kontakta personen föräldrar, gjorde det en gång när jag blev blåst på Tradera. Det tog hus i h... då blev det fart på dåren. Så bästa sättet är att jaga upp personens anhöriga och berätta att personen blåser folk
  15. Förstår det hela och jag är inte ute efter mod att agera det kan jag göra själv. Ville mest att folk kunde komma med bra förslag och det fick jag. Ser jag att personen säljer igen så kommer jag varna. Det finns alltid två sidor, men när den ena sidan flyr är det ganska uppenbart vem som gjort fel. Men tycker det är bra att folk diskuterar för är det tyst så känner sig pajasarna lugna om ni är med på vad jag menar
  16. Exakt därför är detta endast en tråd om hur man kan göra för att få rätt på elendet... Inga uthägningar osv...
  17. Håller med dig, tråkigt bara att man tänkte att man var skyddad inom saltvatten då det är en liten marknad....
  18. Håller med dig,,, men frågan i denna tråden är inte att hänga ut honom utan jag efterlyser tips på hur ni hade gjort..... Fått några bra förslag som jag skall ta vidare och försöka med. Bara bra att trådar dyker upp så idioterna fattar att gör man fel så blir man straffad. I ditt resonomang att man inte kan diskutera i öppna trådar så håller man svinen bakom ryggen....
  19. Ja det är korrekt. När jag skulle hämta ut den så sa butiken att den var trasig och delar föl ur lådan. -Bästa du kan göra är att inte hämta ut den och reklamera sa posten. Sen när posten kontaktat säljaren så har han sagt att jag ej betalt för varan och då betalar posten ut pengarna till säljaren. Jag har betalt och satt in pengarna långt innan leverans. Jag kommer inte hänga ut honom för än senare om han inte träder fram och gör rätt för sig.
  20. Jag undrar vad ni hade gjort. köpte en sak här på sidan, personen skickade saken Till mig men när den kom fram så var den trasig. Jag anmälde det på posten och de ersätter säljaren men när jag ringer säljaren så totalignorerar han mig. Ringer med skyddat osv men bara signaler. Skickat mail med mera men inget händer. Jag har hålt på nu i två veckor men ingen framgång. När posten ringde så fick de tag på honom direkt. Så jag funderar lite på vad ni hade gjort åt saken? Kan inte släppa det hela då det lutar åt att det är en skitstövel.
  21. Är det för pinnen i mitten så skippa skruven uppifrån och sätt vinklar på var sida om pinnen. Störigt att inte kunna ta ut den om något skulle bli fel, då måste du tömma hela karet...
  22. Blir ju bra... Om ni vill veta måtten så kan jag skvallra... Men det kostar heheBanana man
  23. Jag skickade en fråga till ett specialställe vad en granit skiva skulle kosta med dina mått. Sen kan du ju höra med Micke på Håkanstorp han har säkert en bit du kan köpa billigt som är i ditt mått.
  24. Men en köksskiva behöver inte innebära rent trä. Sen om det är rent trä så kan man olja det. Om man har det som köksskiva så fungerar det... Men det beror på hur du vill underlaget skall se ut....
×
×
  • Skapa Ny...