Gå till innehåll

austli

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Jag har försökt få tag på någon att limma då jag inställt mig på att skulle bli snordyrt att be en djuraffär att plocka hem ett kar åt mig som jag vill ha. Dock så visade det sig vara motsatsen. Har bett om prisuppgift på ett gäng av karen och idag kunde jag bara få ifrån ena leverantören då de inte hade prislistan för den andra. Ett kar som kostar 1110:- hos PWSS som jag tittade hos först (men där rasar frakten in på 1245:-...) kostade 1200:- om de tar hem det. Så på måndag får jag veta de sista priserna. Det jag inte riktigt har bestämt mig för är om jag ska köpa ett färdigt kit eller om jag ska köpa ett akvarium och sedan plocka ihop resten. Min uppfattning verkar ändå vara att alla modifierar sina RSM och liknande och då borde det väl vara bättre att plocka ihop saker som passar direkt. Eller är jag fel ute? Tittar på kar ifrån 130-240 liter.
  2. Om hon inte fått veta storleken ännu måste du smygfilma då hon ser karet första gången :-D haha
  3. Härligt, kan vara så att min jobbtelefon buggar då det är den jag försöker ringa ifrån... Det är inte helt ovanligt
  4. Har pratat med honom Men Ryds gör det inte och Akvarieleasing har jag inte fått kontakt med ännu.
  5. Lånar tråden då även jag befinner mig i västernorrland. Finns det någon som har koll på om det går att få hem måttbeställda via någon i trakterna? Hur ser det annars ut med fraktkostnaden på pwss och liknande?
  6. Nja jag vill bara ha en "kub" på 60*50*50 och det är ju inte något som brukar finnas att köpa :) det ska bli mitt första saltkar. 60 långt för att jag tänkte skärma av så display blir 50*50*50 och filter/teknik/sump blir 10*50*50.

  7. Hejsan, jag tänkte fråga om du vet någon i sundsvall/timrå som limmar akvarium?

    Med vänliga hälsningar

    Tobias

×
×
  • Skapa Ny...