Gå till innehåll

seffo

Medlem
  • Antal inlägg

    45
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    josef
  • Stad
    Luleå
  • Akvarievolym
    105

seffo's prestationer

Givmild kirurgfisk

Givmild kirurgfisk (5/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra
  • Inkörd

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Jag har kollat upp den MH armaturen från Fish-street men frakten kostar mer än vad själva armaturen kostar så det blir lite dyrt :/. Blir Mh armaturer mycket varmare än Led belysning?. Passar MH lamporna som finns på drakfiskens hemsida till MH armaturen som säljs på Jula?
  2. Hej! Jag funderar på att köpa mig en 70w MH armatur från Jula och undrar om det går att byta ut lampan till någon som säljs på triton eller drakfisken?. Drakfisken har en Mh lampa AquaLight 14 000 K men har dom samma sockel som armaturen?
  3. Jag har bestämt mig och ska köpa mig en 70 watt MH armatur istället. Hittade en armatur på Jula och undrar om det är någon som har testat den och kan lägga upp en bild på hur den ser ut och gärna information om hur den fungerar. Man måste självklart byta lampan.
  4. Tack för hjälpen mikoto! Jag har aldrig lödat tidigare men hur svårt kan det vara? Kollat runt lite på Elfa men länka gärna eller tipsa på vad man skulle kunna köpa därifrån.
  5. Kan man inte dimma upp och ner med det kittet som jag länkade? Annars säljer dom billiga http://www.rapidled.com/servlet/the-116/10K-Ohm-Linear-Potentiometer/Detail men är dom svåra att koppla?
  6. Mikoto har du fått hem kittet från Rapidled och hur länge brukar det ta för dom att leverera sakerna?
  7. Hej! Jag funderar på att göra mig en egen led belysning till mitt 64liter kar och undrar om det är några svårigheter eller något man ska tänka på. Tänkt att beställa http://www.rapidled.com/servlet/the-59/12-Ultra-Premium-LED/Detail och någon kylfläns.
  8. Hej! Var precis och köpt mig en red sea primz för ett mycket bra pris. Någon som kan tipsa på hur man kan få den att gå tystare?
  9. Funderar själv på att köpa mig en red sea primz till mitt 64liters kar. Vet du om dom skummar bra och är tysta?
  10. Jag hittade en skummare på fish-street och undrar om det är någon som har testat den? Här har ni direkt länken till skummaren http://www.fish-street.com/aqua_excel_aehp1_handon_skimmer?category_id=143 Vad finns det annars för säkra webbshop som har billiga skummare att beställa från?
  11. freguz då måste man ju ändå köpa sig en pump som måste ligga i karet och ta en massa plats.
  12. Det finns så dåligt om Nano skummare . Hoppas på att nån kan rekommendera en skummare som skulle passa mitt kar. Jag har testat en Prizma 400 men den tog så mkt plats på sidan. Funderar om en Deltec MCE 300 kanske skulle passa
  13. Tack Blackizzz men jag köper helst en färdig skummare . Rekommendera gärna fler Skummare. Bubble magus NAC QQ hänger man på insidan av karet om jag inte minns fel och det vill jag inte.
  14. Hej! Jag är ute efter en bra och helst en påhäng skummare till mitt 40x40x40 alltså 64liters kar. Jag har tyvärr ingen Sump,så därför vill jag inte ha en skummare som tar över hela mitt kar. Tips mig gärna om olika skummare!
×
×
  • Skapa Ny...