Jump to content

westcoast

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Jan-Erik
 • City
  Göteborg
 • Akvarievolym
  300 liter salt samt kub 80 liter salt
 1. Helt grymma bilder - tack för att du lägger upp dem!
 2. Hej Ulf!

  Helt enig med dig, alltid kul att träffa personer med samma intresse som en själv. Absolut skall vi byta lite när du har vägarna förbi Sävedalen, bara dra ett mail så jag är hemma.

  jag har ju lite blandade koraller, bland annat euphyllia, skivor, eldkorall som jag kan ta fina fragg på åt dig men även mycket anemoner. Jag tror det var några av dem du såg på min bild, de är mycket fina i ljuset, växer snabbt och delar sig. En sådan får du också gärna. Xenia, singularis och hysterix byter jag gärna mot det

  vi hörs - ha en fin kväll

  Jan Erik

 3. Hej igen Jan-Erik!

  Trevligt att snacka lite med likasinnade, blir nog ett stående inslag höst & vår men nästa gång får man nog plocka med lite flaggar...tänkte kolla namnet på dina ?? som växte så bra, de såg ju himla fina ut så om det går bra kommer jag gärna förbi framöver och byter. Jag har ju som sagt Xenia,Hysterix,Kenya träd och en slags Sinularia om du vill ha.

  Ha det bra så hörs vi framöver!

  Mvh Ulf

 4. Palitoxin är ett av växtvärldens kraftigaste gift, så du bör hantera stenen försiktigt. Finns många trådar på forumet om detta och folk som råkat illa ut. Precis som Manne och Rasmus skriver skall du absolut inte hälla kokande vatten på stenen. Lägg den i en platspåse, knyt igen och lämna den till återvinningscentralens del för giftigt avfall/gifthantering så borde de kunna ta hand om det. Vet inte om du med plasthandskar kan med stenen under vatten kan skrapa av knapparna och på sätt bevara stenen. Lycka till!
 5. Låter som ett riktigt trevligt tilllfälle att träffa likasinnade saltentusiaster. Vilken tid är det som gälller?
 6. Hade liknande problem med en MH ramp.Med gamla lampor/armatur kan det bli lite vibration/resonansljud. Jag fick bort mitt genom att byta lampa och bygga en plåtmodul som jag skruvade fast armaturen i istället för att ha den i vajrar. Öppnade även upp "skalet" på armaturen och drog åt alla skruvar etc. Funkade klockrent, inga missljud alls. Hoppas det löser sig
×
×
 • Create New...