Gå till innehåll

teoedvinsson

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. jag har även ett kar som är 104 liter (90 långt och 34 högt och brett), hade jag då kunnat bygga en avdelning (jag vet inte vad det heter, men tex. clownhotellen har ju en "avdelning" längst bak där dens skummare sitter) vid ena sidan och ha denna skummaren http://www.zoomarknad.se/product-view.asp?catid=12135&prodid=10173&ref=%2Fproduct-dlist%2Easp%3Fcatid%3D1213 och den andra tekniken som behövs, vad är det mer för teknik som sitter bakom plasten på clownhotellen? hade den skummaren funkat? Kan någon länka mig länkar med tekniks som hade passat till detta kar? hade jag kunnat göra en sån "avdelning vid ena sidan. om jag väljer att använda detta kar hade jag då kunnat ha en gul kirurg?
  2. tackar ännu en gång för tipsen! vad heter stigs affär då?
  3. DaTrucka: vet du någon hemsida där man kan lätt kolla vilken utrustning jag ska ha till karet på 77.5 liter OBS!!! är det någon som har utrustning som passar mitt kar, som vill skänka den eller sälja för en billig peng så säg till !
  4. Okej tack för svaren! men du har inga fina exempel på fiskar när karet är 100% klart?
  5. jag har ytterliggare några frågor ... 1. jag har ett kar på 77.5 liter (67 cm långt, 34 cm högt och brett) skulle det vara lagom storlek till ett nybörjarkar? Min storebror som är golvläggare ska hjälpa mig och byta fogarna då det är "algiga" sen jag anväde det till sötvatten. 2. om detta kar ska anvädas behövs det då en sump till? och storlek isf? 3. fisk tips till detta kar, jag hade velat ha ett par perculaclowner, och kanske någon dascyllus melanurus, skulle det funka och finns det andra fiskar som kan rekomenderas till en nybörjare?
  6. Tackar DaTrucka! tack för alla tips!
  7. Okej, tack så mycket för tipset det ska jag göra!
  8. Hej, är en kille som har hållt på med sötvatten i några år, så det här med saltvatten är helt nytt för mig men jag har ändå fått för mig att startaegt litet saltvattenskar. Som jag har förstått det så drivs sötvattenskar och saltvattenskar på två olika sätt och jag fattar inte skillnaden. Jag hade tänkt mig ett litet clownhotell med några clowner och kanske några andra fiskar som kan hållas med clownerna, någon som har synpunkter så skriv gärna dem som svar. Vad tror ni kostnaden landar på om man köper ett begagnat clownhotell. Någon snäll som kan berätta hur jag ska göra eller länka en lättförstådd hemsida. Tack på förhand. Med vänlig hälsning, teoddvinsson
×
×
  • Skapa Ny...