Gå till innehåll

thompa81

Medlem
  • Antal inlägg

    43
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Thomas
  • Stad
    Staffanstorp
  • Akvarievolym
    260

Senaste besökare

Detta fält är avaktiverat av användaren.

thompa81's prestationer

Givmild kirurgfisk

Givmild kirurgfisk (5/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Ok! Tack för svaren! Skickat från min iPhone med Tapatalk
  2. Har någon av kirurgerna flyttat in efter damsellerna? Skickat från min iPhone med Tapatalk
  3. Ouscazz/ hur stora är dina damseller kontra din kirurg? Skickat från min iPhone med Tapatalk
  4. Hejsan, har bland annat 2 gula och två svartvita damseller i mitt 300 literskar. En av de svartvita som är cirka 5 cm lång är den dominanta (läs arga). min fråga lyder om jag vågar introducera en gul kirurg som är cirka 6-7 cm lång i akvariet? Eller blir det för mycket slagsmål med damsellerna? Tips mottages tacksamt!
  5. Tack! Misstänkte något sådant! Blir till att införskaffa det nu då
  6. Hejsan! jag har idag 3 stycken fiskar i ett mindre karantänsakvarium och kör hyposalinitet på dem pga vita prickar. Kör endast men luftpump och värmare i det idag. Hur ska jag rengöra det: mekaniskt dvs "dammsuga" det eller ska jag köpa en mindre skummare till det? tack på förhand!
  7. Tack ante! Jo jag misstänker det med men det känns lite extra hängig nu. Får hoppas den repar sig. Lite halvskumt iaf.
  8. Hej, Min sinularia har sett ut såhär i ett antal dagar nu. Vad göra? Den ser ut till att börja byta skinn eller ngt. Med vänlig hälsning, Thomas
  9. Hejsan! Var på blå planeten förra veckan och blev nästan lite besviken på revakvariet. När vi var där förra året så hade de nog dubbelt så mycket fisk och tre ggr så mycket koraller. Nu hade de någon stackars sinularia lite här och där som inte såg ut att må jättebra. Förra året hade de favioar, candy cane, sinularia och en himla massa annat. Såg allmänt mycket trevligare ut. Någon som vet vad som hänt? Siktade de för högt? Bådeed koraller och fisk? Häftigaste var dock att se 5 st achilles kirurger simma i stim.
  10. Då kontrar jag med Brown's lag som säger "Murphy var en optimist!" 😋 Tack för era svar
  11. stigigemla/ brukar det hända att påfyllningen hänger sig? Det sitter ju ändå två sensorer så man tycker ju att någon av dem borde stoppa flödet.
  12. Tack för era suveräna svar! Blir till att fixa ett lock som barnbarnen får ärva 😊👍
  13. Har införskaffat automatisk påfyllning till mitt akvarium och funderar lite på hur stort kärl jag kan ha som reserv. Hur länge klarar sig stillastående vatten innan det blir dåligt så att det inte är ok för akvariet. Kör med osmos.
  14. Nä sätta igång och riva och så är jag inte direkt sugen på. Jag avvaktar så lär det väl visa sig om de dyker upp. Tack för era svar.
  15. Men borde jag inte hitta skaldelar och lite så om boxaren tog dem? Tycker att boxaren framstår som ganska långsam och inte har en chans att fånga dem
×
×
  • Skapa Ny...