Gå till innehåll

BeerFace

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Jag har kanske missat, men är det bara IOS användare som kommer kunna använda den eller kommer det program till Android med?
  2. Det är klart, när jag tänker på svamp i fisksammanhang så tänker jag på sjukdomar etc.
  3. Jag känner redan efter några veckor att jag valt ett för litet kar för att kunna hålla på på det viset jag vill. Jag har ett 128 liters kar och redan planer på ett till större. Är det lönt att gå upp till 250 eller ska man satsa ännu större och finns det i så fall något man rekommenderar eller är det enbart smak och plånbok? I sötvatten är det ju ungefär "ju större ju bättre". Bör man ta i akt vissa mått som att det kanske är bättre med ett lågt eller långt eller beror det mer på hur det passar i rummet. Jag siktar inte på att ha något specifikt direkt men vill ju kunna ha lite blandat fisk och koraller etc
  4. Ok då ska dom få leva och frodas (hoppas jag). Tack för info.
  5. Tack för svar. Googlade på Clavularia och en med namnet Clavularia viridis verkar väldigt lik på bild. Ser ju ut att kunna bli fin. Men svamp? Det låter spontant onyttigt. Bör man ta bort genast eller är det ok att ha?
  6. Hej! Är ny på salt och kör mitt första kar sedan några veckor. Köpte begagnat som var igång med fisk, sten etc. Har lite saker som jag undrar om någon kan tala om vad det är. Det ena ser ut som en blåsa (inte blåsalg) som sitter på ett par ställen. Det andra ser ut som en anemon eller nåt sådant. Se bifogade bilder.
×
×
  • Skapa Ny...